Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01848
Boligtype
Villa
Opført
1932
Ombygget
1937
Energimærke
D
Boligareal
169 m2
Kælder
93 m2
Grundareal
655 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/3

Resedavej 15
2820 Gentofte

KLASSISK
SMUK
VILLA

Murermesterens egen villa i området tæt ved Gentofte Sø, ligger denne fantastiske ejendom på 262 etagemeter i flot stand og yderst velindrettet.

De intet mindre end 262 etagemeter skaber ideelle rammer for familielivets udfoldelser, hvilket især kommer til udtryk i det store spisekøkken. Det hvide interiør akkompagneres flot af såvel væggenes grå nuancer som kogepladen og ovnenes tidstypiske islæt. De franske døre åbenbarer den oplagte spisestue af de to stuer en suite, hvis trægulv, hvælving, stuk og roset vidner om boligens opførelse i 1932. Vinduespartierne sørger desuden for en herlig mængde sollys, der fylder rummene fra middag til aften. Stueplanet afrundes af et gæstetoilet og en hall, hvorfra trappen leder mod førstesalen. Fælles for alle rum er det skønne lysindfald og de smukke klassiske detaljer.

På førstesalen byder der sig ialt 4 store værelser, hvoraf det ene er 2 værelser, der pt. er slået sammen til ét stort og fra dette store værelse er der udgang til en sydvendt altan. Etagen består tilmed af et separat toilet og badeværelse med en rummelig bruseniche.
I kælderen venter der jer ligeledes et badeværelse, et vaskerum og flere disponible rum med adskillige muligheder – herunder teenageafdeling, aupair værelse eller hjemmekontor.
Den 655 m2 store grunds udtryk er velovervejet og nydeligt, nærmest magisk. Der er kræset for alle detaljerne ved blomsterbedene, frugttræer i alle arter og nøje velplacerede solkroge med terrasser både i for- og baghave, som er helt ugenerede En skøn oase for både børn og voksne. Her er plads til to biler i indkørslen, og derudover følger en garage.
Beliggenheden placerer jer i grønne omgivelser med knapt 500 meter til Gentofte Sø. Der er også let adgang til indkøb på Gentoftegade med hyggelige caféer, små delikatesseforretninger, områdets bedste slagter og flere dagligvarebutikker. Herudover tæt på Kildegård Privatskole samt pasningstilbud der alt sammen findes i gåafstand. Der er overraskende lidt støj fra de omkringliggende veje pga. det velfungerede lydhværn.