Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01883
Boligtype
Villa
Opført
1932
Energimærke
D
Boligareal
179 m2
Kælder
62 m2
Grundareal
902 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2

Huldbergs Alle 19
2800 Kgs. Lyngby

CHARME
&
IDYL

Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne flotte rødstensvilla i Stengården nær Kongens Lyngby. Boligen er opført i 1932 og udfolder sig på 179 m2 fordelt på halvandet plan, samtidig med at der er en anvendelig kælder på 73 m2. Med til ejendommen hører tilmed et selvstændigt, skønt anneks med et køkken-alrum, et værelse og et badeværelse. Annekset har gulvvarme overalt og egner sig perfekt til teenageren, senioren eller endda som au pair-bolig, og det kan desuden fremlejes eller benyttes til liberalt erhverv. I overtager et hjem, som løbende er moderniseret. Der kom nyt el i 2009, og mellem 2015-2016 blev alle vinduer udskiftet. 2016 bød på en VICA-udestue, hvorimod køkkenet fik en lækker makeover to år senere. Huset er hulmursisoleret, og i 2018 blev radiatorerne og varmerørene fornyet.

Indenfor i villaen venter der jer to charmerende stuer, der begge har sildebensparketgulv samt brændeovne, som I kan varme jer ved. Stueplanet indeholder et forrygende køkken, et pænt værelse, et gæstetoilet og den imponerende udestue, hvor fødderne lunes af gulvvarmen. Fortsætter I ovenpå, finder I to rigtig gode værelser – og det ene har endda en brændeovn. Nederst i boligen gemmer kælderen på et badeværelse og tre disponible rum, hvoraf det ene er oplagt at bruge som vinrum.

Udenfor har I fornøjelsen af en smuk, parklignende og sydvendt have, som også er lukket. Glæd jer til at gå på opdagelse, for her er både et springvand, en pool og flere hyggelige kroge. Ejendommen er placeret på en stille villavej, dog med hurtig adgang til Ring 3, og I er tæt på både Lyngbys og Bagsværds centrum. Hverdagen kommer desuden til at glide let, for I får ikke engang 700 meter til en daginstitution, Den Lille Skole, indkøbsmuligheder og Stengården S-togsstation. Ring for en fremvisning.