Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01806
Kontant
4.195.000
Udbetaling
210.000
Brutto / netto
18.200 / 15.832
Boligtype
Rækkehus
Opført
1944
Energimærke
D
Boligareal
64 m2
Kælder
64 m2
Grundareal
258 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.188 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.037 kr.

Rugtoften 35
2880 Bagsværd

SKØNT
RÆKKE
HUS

Under 15 kilometer fra København ligger dette renoverede rækkehus i Bagsværd. Her får I en bolig i halvandet plan med en yderst anvendelig underetage, som sammen med hele stueplan byder på gulvvarme. Tilmed får I en hyggelig arkitekttegnet have, og generelt er boligen opført i kvalitetsmaterialer. Dette er en ideel base for parret eller den lille familie.

Murstensejendommen er opført i 1944, og den er løbende blevet istandsat. Tegltaget er skiftet i 2004, og trappen op til hoveddøren er totalrenoveret efter de gamle arkitekttegninger. Også gasanlægget og gulvene i hele stueplan er skiftet, og dørgrebene på denne etage er tilmed tegnet af Arne Jacobsen. Bag rækkehuset åbner der sig en skøn arkitekttegnet have med højbede og en udsøgt terrasse i sibirisk lærk. Længere nede i haven er der desuden en fliseterrasse, og grunden har ikke set skyggen af giftstoffer i årevis. Herudefra har I adgang til boligen gennem en vinduesbeklædt udestue, hvor I kan forlænge sommeren. Fra udestuen åbner der sig en dejlig stue med lamelasketræ, som ligger i åben forbindelse med et lyst køkken med Vola-armatur, en induktionskogeplade og en træbordplade. Desuden finder I på denne etage et værelse og et istandsat badeværelse med et væghængt toilet, og på første sal får I yderligere to gode værelser med massivt fyrtræsgulv. I den anvendelige underetage er der endnu et badeværelse samt fire disponible rum, der blandt andet har været brugt til legerum og fjernsynsstue.

På Rugtoften 35 får I en god beliggenhed med S-togsstationen, Rema 1000 og Stengård Skole inden for én kilometer. Skoven er desuden i cykelafstand, og hvis I skal videre ud i landet, når I nemt motorvejen. Ring for en fremvisning.