Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01806
Boligtype
Rækkehus
Opført
1944
Energimærke
D
Boligareal
69 m2
Kælder
59 m2
Grundareal
258 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/2

Rugtoften 35
2880 Bagsværd

SKØNT
RÆKKE-
HUS

Under 15 kilometer fra København ligger dette renoverede rækkehus i Bagsværd. Her får I en bolig i halvandet plan med en yderst anvendelig underetage, som sammen med hele stueplan byder på gulvvarme. Tilmed får I en hyggelig arkitekttegnet have, og generelt er boligen opført i kvalitetsmaterialer. Dette er en ideel base for parret eller den lille familie. Ejendommen tæller udover 128 etagemeter (inklusiv en velistandsat kælderetage, der byder på et væld af indretningsmuligheder), 11 kvm udestue og en flot udnyttet loftetage, så ejendommen alt i alt byder på ca. 150 etagermeter.Murstensejendommen er opført i 1944, og den er løbende blevet istandsat.

Tegltaget er skiftet i 2004, og trappen op til hoveddøren er totalrenoveret efter de gamle arkitekttegninger. Også gasanlægget og gulvene i hele stueplan er skiftet, og dørgrebene på denne etage er tilmed tegnet af Arne Jacobsen. Bag rækkehuset åbner der sig en skøn arkitekttegnet have med højbede og en udsøgt terrasse i sibirisk lærk. Længere nede i haven er der desuden en fliseterrasse, og grunden har ikke set skyggen af giftstoffer i årevis. Herudefra har I adgang til boligen gennem en vinduesbeklædt udestue, hvor I kan forlænge sommeren. Fra udestuen åbner der sig en dejlig stue med lamelasketræ, som ligger i åben forbindelse med et lyst køkken med Vola-armatur, en induktionskogeplade og en træbordplade.

Desuden finder I på denne etage et værelse og et istandsat badeværelse med et væghængt toilet, og på første sal får I yderligere to gode værelser med massivt fyrtræsgulv. I den anvendelige underetage er der endnu et badeværelse samt fire disponible rum, der blandt andet har været brugt til legerum og fjernsynsstue. På Rugtoften 35 får I en god beliggenhed med S-togsstationen, Rema 1000 og Stengård Skole inden for én kilometer. Skoven er desuden i cykelafstand, og hvis I skal videre ud i landet, når I nemt motorvejen. Ring for en fremvisning.