Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07816
Boligtype
Villa
Opført
1957
Ombygget
1977
Energimærke
E
Boligareal
150 m2
Grundareal
900 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1

Paradisbakken 10
2840 Holte

TÆT TIL
SKOVLY-
SKOLEN

Nu udbydes ældre og charmerende villa til salg. Ejendommen er beliggende på en lille, støjsvag og børnevenlig vej i det meget attraktive Paradiskvarter hvor man, den rolige beliggenhed til trods, er i gåafstand til skov, skole, indkøb offentlig transport m.v.. Boligen er gennem tiden vedligeholdt med respekt for den oprindelige byggestil, og fremstår i fin stand. Taget er fx skiftet i 2010.

Pragtfuld, nem og ugeneret have med flere gode hyggekroge, hvor man nemt kan nyde stilheden. Boligen består af 150 kvm. beboelse med en god rumfordeling. Ejendommen indeholder: Lys entré, stor og lys stue med udgang til den solrige have og et fint mindre køkken. Endvidere findes der to gode børneværelser samt et stort soveværelse i forbindelse med boligens anden store stue.

Boligens to badeværelser samt bryggers gør, at man nemt kan passe en familie ind her. Endvidere hører der et godt udhus til boligen. En på alle måder charmerende, indbydende og velbeliggende ejendom, som absolut skal opleves. Leder I efter en byggegrund i et yderst attraktivt kvarter, kan I fint stoppe søgningen nu, da denne beliggenhed ikke fås meget bedre.