Sagsdata

Sagsnr.
JNL01854
Kontant
4.495.000
Udbetaling
225.000
Brutto / netto
19.304 / 16.559
Boligtype
Villa
Opført
1728
Ombygget
1995
Energimærke
D
Boligareal
292 m2
Grundareal
1.166 m2
Stuer/Vær./Etager
1/8/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.318 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.924 kr.

Kattegatvejen 6, Kikhavn
3390 Hundested

LAND-IDYL
NÆR
HAVET

Med stråtækte tage, lyseblå døre og sprossevinduer emmer denne trelængede ejendom af idyl, charme og historie. Beliggenheden er det stemningsfyldte Kikhavn nær Kattegats utæmmede hav. Her får I smukke omgivelser, fine detaljer og tankerne henledes nemt til en mere simpel tid. I flytter til et fiskelejre, der kan dateres til 1200-tallet og prydes af autentisk atmosfære med små gader og hyggelige fiskerhuse. En lokal gårdbutik Kik-Forbi kan forsyne jer med varer, og ønsker I et større udvalg, ligger Hundested blot en fem minutters biltur derfra. Herinde finder I også et bredt udvalg af butikker, skolefaciliteter, daginstitution og flere togsstationer.

Ejendommen er opført i 1728 og er siden hen moderniseret med respekt for den oprindelig stil og fremtoning. I 2007 kom der nyt stråtag med brandhæmmende underlag og en nybygget førstesal. I 2014 blev inventaret i køkkenet udskiftet, mens der i 2018 kom et nyt luft til luft-varmeapparatur. Gårdspladsen med stokroser er en dejlig oase, som fortsætter omme i den nydelige, beplantede have, der især gennem den lune årstid fremstår yderst henrivende – også på terrasseområdet med pergolaen med vin.

Ét af de opsigtsvækkende rum er den store stue med rødmalede vægge, som flot kontrasterer de hvide bjælker og loftet til kip. Det betagende skiffergulv og den enestående kakkelovn fra Schackenborg Slot supplerer kun helhedsindtrykket. Herfra ledes I ind til endnu en stue i mindre format og forbi et rummeligt badeværelse med vaskesøjle. Den sidste længe i stueplan består af en skøn spisestue og et større, landligt inspireret køkken med hvide fyldningsfronter, massive træbordplader og en porcelænsvask. Stueplanet fuldendes med et værelse, inden I bevæger jer op til førstesalen. Heroppe fører den aflange repos til to værelser og endnu et badeværelse.

En bolig, der skal opleves. Bestil en fremvisning.