Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01852
Kontant
3.995.000
Udbetaling
200.000
Brutto / netto
17.325 / 15.074
Boligtype
Rækkehus
Opført
1937
Energimærke
D
Boligareal
64 m2
Kælder
64 m2
Grundareal
159 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.028 kr.
Forbrug pr. mdr.
680 kr.

Slotsvænget 8
2800 Kgs. Lyngby

CENTRALT
I BONDE
BYEN

Leder I efter en indflytningsklar bolig, som kan danne rammen om jeres hverdag? Så tag med os til området Bondebyen i Kongens Lyngby, hvor I nu har muligheden for at erhverve jer dette rækkehus fra 1937 på en blind vej. Husets unikke placering gør, at I har under 850 meter til både Føtex, Bondebyens Børnehave og Lindegårdsskolen, hvilket får hverdagen til at glide let. Kongens Lyngby byder desuden på både et bibliotek, en svømmehal og flere sportshaller, mens der er lige under halvanden kilometer til Lyngby Station, hvorfra I kan hoppe på et S-tog mod København. Prikken over i’et er nærheden til naturskønne områder såsom Sorgenfri Slotshave, Mølleåen og Lyngby Sø.

I overtager et hjem i rigtig god stand, som løbende er moderniseret. I 2014 blev alle elinstallationer udskiftet og det gamle køkken revet ned og gjort til et værelse. Samtidigt kom et nyt IKEA-køkken med nye hårde hvidevarer til live i den tidligere stue ud mod vejen, og dette gav bedre rammer og mere plads til hjemmekokken. Kælderetagen blev i 2016 behandlet med membran, som beskytter mod fugt og radon, inden den fik lagt nyt klinkegulv overalt. Når hoveddøren åbnes, træder I ind i en entré, hvor et flot, hvidolieret trægulv breder sig til resten af stueplanet.

Drejer I til venstre, møder I det velholdte køkken med hvide, grebsfri låger og en mørk bordplade, som fuldender looket. Bag skydedørene gemmer sig en charmerende stue, der ligeledes er smukt dekoreret med stuk og loftroset. Endelig er der to nydelige værelser, inden I fortsætter nedenunder til kælderen, som indeholder et badeværelse med gulvvarme samt tre disponible rum. Udenfor har I fornøjelsen af både en hyggelig forhave og en gårdhave, der begge let kan etableres med have- eller cafémøbler. Interesseret? Kontakt os for en fremvisning.