Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01874
Kontant
3.695.000
Udbetaling
185.000
Brutto / netto
16.065 / 14.018
Boligtype
Villa
Opført
2002
Energimærke
E
Boligareal
85 m2
Grundareal
441 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.726 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.565 kr.

Stumpedyssevej 21
2970 Hørsholm

ARKITEKT-
TEGNET
BJÆLKEHUS

Arkitekttegnet spændende finsk bjælkehus med udsigt. Nem anlagt solrig have med flere solskins terrasser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. Pragtfuld udsigt over det bakkede landskab hvor hestene går frit på de omkring liggende arealer. Huset byder på 2 gode og rummelige soveværelser, stor hems, bad og køkkenalrum. Køkkenalrum, i åben forbindelse stue, har store vinduespartier og loft til kip, som er med til at give en meget lys, luftig og lækker følelse i hele boligen.

Ejendommen er opvarmet med el gulvvarme i hele huset (Nuværende ejers årsforbrug af el ligger på 7500 kvw årligt). Isoleret anneks med forskellige anvendelsesmuligheder. Pragtfuldt naturskønt område med fred og ro. Området er et hestemekka med mange ride ruter. Få min. til Tokkekøb hegn med badesø og badebro. På restaurant skovhuset kan man nyde en god middag. Her afholdes også musik arrangementer. 5 min. til Hørsholm golfklub, hvor man kan nyde en drink eller en god middag, efter at man har taget en runde på golfbanen. Restauranten har også take-away. Området er også meget kendt for de gode cykel og løberuter.


Kort afstand til gode indkøbsmuligheder, børnehaver, offentlige såvel som private og internationale skoler og gymnasier, svømmehal, idrætsanlæg og Rungsted havn og strand, hvor man kan nyde en god middag på stranden eller en is på de varme sommerdage. Børnene kommer let til skole med skolebussen. Motorvejen kan nås på ca. 5 min. og København på ca. 30 min. Denne bolig er for livsnyderen som ønsker at bo attraktivt i Nordsjælland som vægter natur, fred og ro meget højt og som ikke ønsker at bruge al tiden på vedligeholdelse.