Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01836
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
25.905 / 22.710
Boligtype
Villa
Opført
1955
Ombygget
1978
Energimærke
C
Boligareal
182 m2
Kælder
88 m2
Grundareal
994 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.977 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.470 kr.

Lærkebakken 9
3460 Birkerød

KLASSISK
RØDSTENS
VILLA

Leder I efter det helt rigtige sted at bo, som kan skabe en idyllisk ramme omkring jeres hverdag? Så velkommen til Lærkebakken 9. Her folder en klassisk villa i tre plan sig ud i et børnevenligt kvarter nær Furesøens bademuligheder og fuglereservatet Vaserne. Placeringen er helt i top, hvis I ønsker en naturskøn beliggenhed fri for trafik, og så har I både skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb inden for den nærmeste kilometer. De seneste år har villaen fra 1955 været igennem en del istandsættelser. Blandt de vigtigste kan tælles den glasoverdækkede terrasse fra 2012 samt renoveringen af garagen med ledport af teak med hejs og installationen af naturgas i 2013.

I 2014 blev der monteret faskiner, mens 2017 bød på et nyt gulv på førstesalsaltanen, og samme år resulterede i en ny flisebegning udendørs. Alle vinduer er skiftet til lavenergi (hærdet) glas, yderdørene er teak med Arne Jacobsen-greb, og Miele-hvidevarerne er fra 2008. Hæng overtøjet i garderoben og fortsæt videre til gangen, der leder jer til to børneværelser og et brusebadeværelse. I det dobbeltsidede uno form-køkken kan I begynde dagen med en hurtig kop kaffe ved spisepladsen og senere tag fat på madlavningen. Når retterne står rygende klar, kan I gå direkte ud på terrassen i sommermånederne eller dække op i den tilstødende stue med spise- og opholdssektion. I vinterhalvåret skaber den murede pejs ekstra meget hygge.

Førstesalen præsenterer jer for endnu en stue og bad samt det store forældresoveværelse med skabsrækker. Den sydvestvendte altan har kig til Furesøen, og så venter der en lang række praktiske faciliteter i kælderen. Der er nemlig både viktualierum og bryggers foruden fire store rum til et væld af formål. Adressen er yderligere forskønnet af en pragtfuld have med mange spændende træer og buske af eksotisk karakter. Af og til kigger råvildt forbi, og så er der underskøn fuglesang fra Vaserne.