Åbent hus: 24/2 kl. 15:50-16:10

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01885
Kontant
6.200.000
Udbetaling
310.000
Brutto / netto
26.723 / 23.206
Boligtype
Villa
Opført
1936
Energimærke
E
Boligareal
138 m2
Kælder
98 m2
Grundareal
726 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.464 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.166 kr.

Lindebugten 11
2500 Valby

CHARME
SJÆL OG
GOD PLADS

I bunden af en hyggelig og rolig børnevenlig lukket vej tæt på to attraktive skoler i Valby udbydes nu denne hyggeligt indrettede og nænsomt opdaterede klassiske 30er-villa, som simpelthen bare oser af sjæl og charme og tilbyder familien masser af plads fra kælder til kvist. Her er tale om meget lys og veludnyttet ejendom bestående af halvandet boligplan, som suppleres af en god og anvendelig kælder. Foruden skolerne byder nærområdet på gode pasningsmuligheder og fritidsaktiviteter, ligesom du er i ganske kort afstand til Damhussøen, Vigerslevparken. Valby Langgades indkøbsmuligheder ligger nærmest lige om hjørnet, og I kan nemt cykelpendle til Indre By eller tage offentlig transport. Der er 3-4 minutter på cykel til S-tog og bussen er i kort gåafstand fra huset.

Huset, der ligger tilbagetrukket i bunden af vænget, præsenterer sig i charmerende stil med gul murstensfacade, der har røde bånd og pyramidetag. Inden døre er boligen lys og indbydende med originale detaljer som plankegulve og stuk og roset lofter.

Stueplanet indeholder to skønne stuer en suite, hvoraf den ene, som har udgang til en delvist overdækket terrasse, ligger i åben forbindelse til yderligere en tredje stue. Køkkenet er et gedigent snedkerkøkken, som er udført i overensstemmelse med husets sjæl og ånd. Her er en lækker og funktionel terrazzo bordplade samt gasblus og kummevask. Yderligere er der et dejligt badeværelse med kar og en kombineret gang og entré med trapper til de øvrige plan. På førstesalen forbinder reposen to værelser og et dobbeltværelse med et toilet, og i kælderen er der bryggers og viktualierum foruden to store disponible rum, som er yderst anvendelige som kontor, gæsteværelse eller teenageafdeling. Der er en oplagt mulighed for et hobbyværksted i den tidligere garage, som tilgås udefra. Haven passer perfekt til resten af idyllen, men tag ikke vores ord for det – kom selv og se!