Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07806
Kontant
12.995.000
Udbetaling
650.000
Brutto / netto
55.835 / 48.949
Boligtype
Villa
Opført
1966
Ombygget
2012
Energimærke
D
Boligareal
198 m2
Kælder
137 m2
Grundareal
1.290 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
8.453 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.851 kr.

Olesvej 3D
2950 Vedbæk

VED HAVN
OG
STRAND

Enestående udsigt over strand, havn & sund!.Denne sjældent udbudte arkitektvilla gemmer sig bag stejlepladsen tilbagetrukket fra Strandvejen. 50 meter fra Vedbæk havn & strand og med pragtfuld udsigt. En ubemærket strandvejsvilla beliggende på blind vej.
Arkitekt Nils Andersen tegnede i 1964 denne bolig med inspiration fra stejle klipper mod havet. Det lykkedes med dets kobberbeklædte front mod vandet, som beskytter den flot beplantede baghave med eftermiddags- og aftensol. I 2013 og 2017 er der tilbygget med respekt for den oprindelige stil og fuldstændig indflytningsklar.

Inden for en radius af én kilometer finder man butikker, skov, skole og daginstitutioner, ligesom der er hurtig adgang til kystbanen og motorvejen. Der er mulighed for at erhverve sig en bådplads i Vedbæk Havn.

Huset byder på mange indretningsmuligheder, hvilket gør det egnet til den store familie, såvel som til par,bolig med mulighed for erhverv eller selvstændig lejlighed til teenageren. Plads er der masser af både inde og ude.

I underetagen bydes man velkommen i en hall, hvorfra boligen udfolder sig via en veludnyttet planløsning i flere forskudte plan. Underetage: hall, bryggers, garderoberum, 2 soveværelser, hvoraf det ene har stort ovenlysvindue og udgang til terrasse med morgensol samt et forskudt værelse – ideelt som kontor eller walk-in-closet.

Mellem etage: værelse, gæstetoilet, herligt køkken/alrum. Fra køkken-alrummet følger man trappen op til øverst etage: indbydende stue med loft til kip og kæmpe vinduer mod Sundet, denne inddeles i to med en elegant pejs.Stort rum med loft til kip med mange muligheder, badeværelse og et mindre rum.

Udenfor nem have med flot gammel beplantning med pavillon og udendørsbruser samt fem terrasser i forskellige niveauer.

Kom og oplev denne enestående liebhaverejendom!