Sagsdata

Sagsnr.
JN07700
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
25.606 / 22.338
Boligtype
Villa
Opført
1852
Ombygget
2005
Energimærke
A2015
Boligareal
179 m2
Grundareal
15.272 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.131 kr.
Forbrug pr. mdr.
735 kr.

Grønnegade 9A
2970 Hørsholm

HESTE, SØ
OG EGET
VÆRKSTED

Velkommen til den hyggelige landsby Grønnegade, i Hørsholm Kommune, hvor I finder denne spændende ejendom Den Gl.Skole med mange muligheder og en stor herlighedsværdi.

Her får i to ejerskaber;

A)Et halvt dobbelthus, hvoraf i får 179m2 smukt gennemrestaureret hus, ud til en skøn parklignende have, med udsigt til hestefoldene. Herudover ejer sælger en jagthytte/skurvogn der står i vinkel til anekset .

B) 50% ejerskab af 15.272 m2 jord og adskellige ekstra bygninger. Herunder har sælger siden 2004 alene disponeret overhestestald med 6 bokse på 98m2,en stor isoleret hobbyværkstedsbygning 227m2 med varme i,samt et 118m2 aneks, vi kalder rytterstuen, der kan benyttes til teenageafdeling eller aftægts/gæstebolig. Anekset er ikke godkendt til bolig, men har både køkken og bad i meget charmerende stil. Sælger har både vedligeholdt de nævnte bygninger, samt alene betalt EL til disse.

Ejerforeningens anden ejer har tilsvarende benyttet blandt andet en ekstra lejlighed på 70m2kaldet ejerforeningskontoret på 1.sal , ( som er godkendt til beboelse ) samt en drivhusbygning og haven omkring drivhusbygningen. Endnu en ældre bygning benyttes fælles til carport , med to pladser til hver ejer, samt et fælles oplægsrum til træ mm. Ejerforeningen, der kun består af de 2 ejere af dobbelshuset, har hver i sær 50% stemmeret i Ejerforeningen, så brugen af stedet kan kun ændres i enighed og på et indkaldt ejerforeningsmøde.

Hele herligheden ligger i landzone, hvilket gør ejendomskatterne billigere, end i Hørsholm centrum og naturen omkring skøn .

A) Det halve dobbelthus fra 1852, fremtræder smukt med en hvidpudset facade, et sort tegltag og idylliske sprossevinduer. I virkelig flot og indflytningsklar stand. Det er løbende istandsat i de senre år, herunder en en gennemgribende renovering i 2005, med stor respekt for historik og valg af klassiske materialer. Gulvvarme overalt, brede Dinesen-plankegulve,Philippe Starck interiør i de 2 badeværelser , ArneJacobsens klassiske messingdørgreb og et håndbygget Køkkensnedkerkøkken designet til specifikt dette køkken, i samme klassiske stil, med lyse bordplader og lys marmor. Der er både indvendigt og udvendigt kun malet med Keim, en meget holdbar naturmaling, der tillader vægge og mure at ånde og som ikke skaber dårligt indeklima.

Der opvarmes med et nyere luft til vand Vølundfyr, købt i 2013, der opvarmer hele huset og husets varmtvands forbrug. Fungerer optimalt og med minimal varmeudgift.

I træder ind i entréen, hvorfra 179 m2 udfolder sig via halvandet plan. Herfra er der adgang til et gæstetoilet, mens I på højre hånd tilgår det klassiske landkøkken med hvide fyldningsfronter, en lys træbordplade og Miele hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den dejlige spisestue, som også giver jer en special håndbygget svungen, hvidmalet trappe, der giver adgang til førstesalens møblerbare repos, badeværelse og soveværelse. Tilbage i stueplan får I endnu et soveværelse/ TV stue, samt et skønt badeværelse, udført i samme flotte stil som det første. Rundturen afsluttes i den pragtfulde havestue med en sublim udsigt til havens grønne omgivelser og den tilstødende hestefold. Udenfor breder en hyggelig have sig ud.

Den landlige beliggenhed giver jer Hørsholm Golf som nabo til den ene side og Sjælsø Skov til den anden. Busforbindelser lige rundt om hjørnet. I bil er der let adgang til Helsingørmotorvejen samt ti minutters kørsel til Hørsholm – København kan nås på under en halv time.

En unik bolig, med masser af charme der skal opleves. Bestil en fremvisning.