Sagsdata

Sagsnr.
JNL01670
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
17.766 / 14.878
Boligtype
Helårsgrund
Opført
-
Grundareal
7.937 m2
Ejerudgift pr. mdr.
2.536 kr.

Ravnsnæsvej 204
3460 Birkerød

BYG I
SMUKKE
OMGIVELSER

Med en fantastisk beliggenhed på Ravsnæsset, der er karakteriseret af smukke omgivelser, byder denne grund op til helt unikke muligheder for at skabe præcis den ejendom, du drømmer om. Grunden befinder sig på Ravsnæsvej 204 i postnummer Birkerød, og den udgør et areal på 7.937 kvadratmeter, hvorfor der er god plads til at realisere dine boligdrømme. Fra vejen drejer du af en lille indkørsel ind til grunden, der er flot opvokset med buske og træer, så du med det samme kan nyde godt af private udearealer. Grunden er heldigvis ikke så beplantet, at du ikke kan nyde udsigten – for den er helt forrygende.

Du kommer til at være omgivet af langstrakte marker med kig ud over byen og Sjælsø i horisonten. Turen til Sjælsø tager mindre end ti minutter på gåben, og her får du rig mulighed for smukke naturoplevelser. Desuden har du minde end 400 meter til Næbbegård Plantage, der indbyder til lange spadsereture eller friske løberuter. Hverdagens puslespil går også nemt op her. Du kommer til at have både Sjælsøskolen og Børnehuset Sjælsø inden for en radius af halvandet kilometer, mens cykelturen til Dagli’Brugsen tager under et kvarter.

Området er således eftertragtet af børnefamilier, der drømmer om rolige omgivelser samt nærhed til natur og legekammerater. Samtidig kan du glæde dig over den lette tilgang til motorvejen samt den korte afstand til centrum af Birkerød, der byder på lækre spisesteder, spændende butikker og S-togsforbindelse. Alt i alt, så kan du se frem til skøn grund med en betagende beliggenhed, der på fineste vis kombinerer naturens vidder med byens muligheder. Jf. kommunens oplysninger tillader de byggeri op til 350 kvm og op til 100 kvm øvrige bygninger, fx. garage. Er det her dit drømmehjem skal bygges?