Sagsdata

Sagsnr.
JNL01890
Kontant
11.495.000
Udbetaling
575.000
Brutto / netto
49.050 / 42.673
Boligtype
Villa
Opført
1908
Ombygget
1953
Energimærke
E
Boligareal
260 m2
Kælder
71 m2
Grundareal
860 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.077 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.319 kr.

Trongårdsvej 22
2800 Kgs. Lyngby

UNIK
VILLA VED
DYREHAVEN

På Trongårdsvej 22 i Kongens Lyngby udfolder denne prægtige patriciervilla sig på smukkeste vis. Foruden et imponerende hjem, venter jer også en uovertruffen og historisk beliggenhed lidt ud over det sædvanlige. Baghaven grænser op til et fredet naturareal med en gravhøj og et gammelt, charmerende vandtårn, mens en kort spadseretur bringer jer til Dyrehaven, hvor I kan følge årstidernes skiftende farver på første hånd. Samtidig er I tæt på naturbørnehave, skole, gymnasium samt indkøbsmuligheder, og I får heller ikke langt til, busforbindelser, bølgerne ved Øresund og centrum af både Lyngby og København. Kort fortalt, så er dette boligen for jer, der ønsker det bedste fra begge verdener.

Ejendommen fra 1908 præsenterer sig elegant med nymalet hvid facade fra 2018, der komplementeres af det sorte tag. Til boligen hører en garagebygning udformet i samme stil som huset med el-port. Af opdateringer kan også nævnes Verisure alarmsystemet fra 2019. Huset spreder sine mægtige 331 etagemeter over kælder, stueplan og førstesal. Ved første øjekast ser I tydeligt, hvordan alt er løbende vedligeholdt og fremstår lyst og indbydende med et væld af sjælfulde detaljer, såsom originale trægulve, stuk, loftoptryk og loftrosetter. Stueplan byder på gæstetoilet, to værelser og det fabelagtige køkken-alrum, der ligger i forbindelse med den hyggelige stue, hvor brændeovnen luner herligt.

Det specialfremstillede snedkerkøkken står snorlige med mørke elementer ledsaget af betonfarvede Corian-bordplader, og det er tilmed udstyret med en Quooker og to integrerede opvaskemaskiner fra Fisher & Paykel. Fra alrummet har I udgang til den hævede og sydvendte træterrasse fra 2018, hvorfra I får kig til den grønne have. På førstesalen munder gangarealet ud i en fin altan med udsigt over det fredede areal og Dyrehaven. Heroppe venter også tre værelser samt et elegant badeværelse med gulvvarme, badekar og en muret bruseniche med regnbruser. Kælderen gemmer på et brusebadeværelse, et vaskerum, en vinkælder og ét disponibel rum. Kontakt os for en fremvisning.