Sagsdata

Sagsnr.
JN07810
Kontant
1.995.000
Udbetaling
100.000
Brutto / netto
8.468 / 7.411
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1938
Energimærke
E
Boligareal
67 m2
Stuer/Vær./Etager
1/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.319 kr.
Forbrug pr. mdr.
550 kr.

Brogårdsvej 69, ST. TH.
2820 Gentofte

RIGTIG
GOD 2´ER
MED ALTAN

Vi har fornøjelsen af, at udbyde denne velindrettede 2 værelses lejlighed på 67 m2 til salg. Her er tale om en rummelig lejlighed med altan og kan nemt bruges som delelejlighed til fx studerende. Endvidere er her en fin minde havedel, som man ligeledes kan benytte. Standen er fin med pænt køkken og godt badeværelse med bruseniche.

Lejlighedens placering i Gentofte er rigtigt god, da ejendommen ligger på en lille stikvej med adgang til Mosen og Gentofte Sø der altid er en gå- eller løbetur værd. Endvidere er der er kort afstand til S-tog og Gentoftegade, hvor du finder alle tænkelige forretninger som Netto, Brugsen, Joe and the juice, Fitness dk, Biograf og meget mere. Til ejerforeningen hører der desuden P-pladser og en fin fælleshave, hvor man kan nyde solen.

Selve lejligheden ligger i en fin ejerforening og har følgende planløsning: Du bydes velkommen indenfor i lejlighedens entré der fører dig til boligens rum – badeværelset, køkkenet, soveværelset og stuen. Lejligheden fremstår i fornuftig stand og der skal ikke så meget til og så har man en dejlig lejlighed med altan. Ring endelig for en fremvisning.