Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01873
Boligtype
Villa
Opført
1962
Ombygget
1968
Energimærke
D
Boligareal
257 m2
Kælder
42 m2
Grundareal
1.766 m2
Stuer/Vær./Etager
3/4/2

Pindehuggervang 15
2840 Holte

NATUR
SKOV
& SØ

Lys, luft, Rude Skov og en lille sø i baghaven. Det er herligheder, der følger med denne lyse og rummelige villa i Holtes naturskønne og eftertragtede Paradiskvarter. Her venter en bolig med en udsigt, der giver ro, wow-effekt og naturen lige ind i hjemmet året rundt. Ejendommens samlede arkitektur og kvalitet lever helt op til den formidable beliggenhed. Usædvanligt store udsigtsvinduer i boligen bringer årstiderne ind i hjemmet hver dag året igennem. Alverdens metaforer om guldalderens store kunstnernavne blegner i sammenligning med det sceneri, der bliver en del af jeres liv her. Det er naturen, når den er allerbedst, både til at beskue fra sofaen og til at bruge aktivt.

Gennem egen låge i haven går I lige ud i skoven. Bag søen er der en tur til fods til Løje Sø.Tag på mountainbike i forårets spæde grønne skov, lav en udflugt med picnickurven i den frodige højsommer eller tag dig en rask travetur i efterårets løvflammer. Vinteren kan byde på langrend mellem nøgne stammer eller I kan finde hen til oplyst løjpe og optrukne spor. I det lille lukkede vænge, ejendommen ligger på, vil I møde flinke naboer og genboer. Den rolige vej er ligesom i hele det velfungerende Paradiskvarter trygt og børnevenligt. Her er en særdeles god skole, Skovlyskolen, samt gode børneinstitutioner tæt ved. Den store villa, som er opført i 1962 og 1968 i forskudte plan, ligger diskret mod vejen, og inde i den løbende moderniserede bolig åbner den sig mod udsigten med butiksglas i de store vinduer.

Detaljerne er mange, og overalt er der valgt kvalitetsmaterialer og -mærker samt løsninger, der bare fungerer for familiens hverdagsliv. Et særdeles velfungerende køkken med Unoform-indretning, ovenlys i alrummet og åben forbindelse til bryggersfaciliteter/grovkøkken. Direkte udgang til haven fra køkkenet. Huset store opholdsrum med plads til både leg, fordybelse og gæster giver et utal af muligheder for en børnefamilie. Indretningen kan tilpasse sig familiens skiftende behov, efterhånden som børnene vokser op. Udefaciliteter med garager, værksted og opbevaringsrum. Ugeneret gårdhave med vinranker og store fliser; ipé-terrasse ud for ekstra stor stue med gulv-til-loft-vinduer giver masser af plads til grill og gæster. Og sådan kunne vi blive ved. Som man siger: Show, dont tell: Kom selv og se, hvor herlig en bolig og hvilken uovertruffen udsigt, der venter jer på Pindehuggervang 15, så kan vi besvare jeres spørgsmål og indvie jer alle store og små detaljer ved samme lejlighed.