Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07787
Boligtype
Villa
Opført
1996
Energimærke
C
Boligareal
174 m2
Grundareal
805 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Rønnebærvej 142
2840 Holte

FLOT VILLA
PÅ LUKKET
VEJ

For enden af en lukket vej i naturskønne omgivelser i Holte bliver I mødt af denne velholdte og skønne villa. Boligen breder sig over 174 indbydende kvadratmeter med fire værelser og et lækkert opholdsmiljø – oplagt til børnefamilien, der ønsker masser af plads.
Træejendommen er et Eksjöhus fra 1996, som på opførelsestidspunktet blev kaldt et nulenergihus på grund af de lave energiudgifter. Villaen er let af vedligeholde, og når I ankommer til adressen kan bilen parkeres i den opvarmede garage med et stort værksted. Indenfor får I glæde af centralstøvsuger og gulvvarme i hele hjemmet, som tilmed byder på indvendige, massive Swedoor-døre fra 2016.

Entréen flyder sammen med en rummelig vinkelstue og køkkenet, hvilket skaber et åbent og luftigt opholdsmiljø. I vil straks bemærke det flotte Invita-køkken fra 2011, hvis vidtrækkende bordplade giver amatørkokken masser af albuerum, når der skal kreeret skønne middage til familien og nære venner. I kan nemt etablere en spiseafdeling herude, og den store stue kan indrettes med både et blødt sofahjørne og et større spisebord til særlige lejligheder. Stuen kan ligeledes opdeles i endnu et værelse alt efter jeres behov. De fine sprossede vinduer giver ikke blot et herligt lysindfald, men også et charmerende udtryk, og på endevæggen kan I åbne dobbeltdørene på vid gab og forbinde stuen med haven.

Resten af huset udgøres af et Invita-bryggers fra 2012, to badeværelser og tre værelser – det ene med walk-in-closet.
Udenfor gemmer der sig en nem have med en overdækket terrasse til sommeraftenerne, og fra adressen er der kort afstand til dejlig natur med Vaserne og Furesøen på den ene side og Rudeskov på den anden. I kan desuden se frem til en sikker skolevej samt gåafstand til daginstitution og busstoppestedet.

Ring og hør nærmere.