Sagsdata

Sagsnr.
JNF01111
Kontant
4.295.000
Udbetaling
215.000
Brutto / netto
18.131 / 15.862
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1979
Energimærke
D
Boligareal
72 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.418 kr.
Forbrug pr. mdr.
400 kr.

Norsvej 9, ST. TV.
1916 Frederiksberg C

DIREKTE
UD TIL
SØERNE

Velkommen til en ønskedrøm af en beliggenhed! Privat have – direkte ud til Søerne! Er du den kræsne køber, som fokuserer på den bedste beliggenhed, en kort cykeltur fra centrum, Søerne lige udenfor døren, og dog ønsker privatliv og egen grøn oase – denne lyse 3-værelses lejlighed har det hele. Tillige er der kort afstand til off. transport, brugsret til privat parkering i kælder-anlæg, gratis gæsteparkering, skønne, grønne fællesarealer. og med prikken over i´et i en særdeles velfunderet ejerforening. Særligt skal nævnes et gavmildt lysindfald, og god fordeling.

Du bydes velkommen i entréen, herfra er adg. til stort badeværelse i neutral og nydelig stil m. separat, muret bruseniche. Soveværelset er indrettet med skræddersyet skabsløsning for den optimale udnyttelse. Køkken/stue har udg. til den skønne have, hvor du kan være helt i fred. Funky Muuto-greb pryder køkkenet, som falder fint ind i miljøet. Dob.dør til ekstra værelse med skabsvæg, kan fx. bruges til spisestue/børnevær. Ejendommen har et twist af spansk haciendastil.

Der er god plads mellem de 5 bygninger, som til sammen udgør en god forening med bla. stort fælleslokale (kan tillige udlejes til gæsteovernatning) med eget bad og køkken. Godt fællesvaskeri. Facaderenovering er under drøftelse, med deraf følgende medindflydelse. Norsvej er en lukket stikvej, fri for gennemkørsel, men med lille sti ud til Sct. Jørgens Sø.