Sagsdata

Sagsnr.
JNL01911
Kontant
4.750.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
19.112 / 16.885
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1895
Ombygget
1954
Energimærke
F
Boligareal
96 m2
Kælder
30 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.017 kr.
Forbrug pr. mdr.
416 kr.

Strandvejen 677, 1.
2930 Klampenborg

MED
SUBLIM
UDSIGT

Med en sublim havudsigt fra nærmest alle vinduer og den skønne altan, excellerer denne lækre villalejlighed i Taarbæk. Her får livet lækre rammer med en moderniseret bolig, som ligger tæt på både byen og pragtfulde naturoplevelser. Den klassiske ejendom daterer sig tilbage til 1895, og den fremtræder tidstypisk med en hvidpudset facade og et mørkt mansardtag. Huset rummer to lejligheder, der på fleksibel vis deles om en solrig have og en anvendelig kælder. Gå ind via kælderen, hvor der venter tre disponible rum. En trappe leder dig videre op til førstesalens gangareal, hvorfra dit nye hjem, der blev istandsat i 2016, udfolder sig. Herfra får du gang til et fint badeværelse med skråvindue, hvide fliser og en topmonteret håndvask.

Du kan også udforske de to reelle værelser, og det er oplagt at indrette dig med soveværelse i det største værelse med opbevaringsplads bag skabets skydelåger. Fortsæt herefter ind i det åbne opholdsrum, hvor brændeovnens placering markerer grænsen mellem stue og køkken. Kogezonen og håndvasken befinder sig langs den ene side, og en herlig køkkenhalvø gør madlavningen social. Her kan du nemlig stå og snitte salaten, mens du snakker med gæsterne på den anden side. Stuen har desuden plads til både sofaer og spiseplads, og den østvendte altan fuldender rundturen med et fantastisk vue til vandet.

Du får gåafstand til både kystens lange strækninger og Dyrehavens grønne omgivelser, og således er du aldrig langt fra smukke naturoplevelser. Samtidigt er byens muligheder også tæt på. Selve Taarbæk rummer nemlig hverdagens fornødenheder, og bilturen til København tager blot en halv time.