Åbent hus: 22/4 kl. 12:10-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01916
Kontant
12.750.000
Udbetaling
640.000
Brutto / netto
54.073 / 47.353
Boligtype
Villa
Opført
1923
Energimærke
E
Boligareal
228 m2
Kælder
144 m2
Grundareal
838 m2
Stuer/Vær./Etager
3/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
9.040 kr.
Forbrug pr. mdr.
3.286 kr.

Svalevej 16
2900 Hellerup

ELEGANT
VILLA I
2900

I det hyggelige kvarter omkring Bernstorffsvej ligger denne eksklusive villa på 372 m2 fra 1923. Kælder, stueplan, første og anden sal er indrettet ned til mindste detalje. Rammerne er herskabelige, materialerne i høj kvalitet og pladsen er der rigeligt af til den blomstrende familie.

Beliggenheden taler for sig selv. Skoler, daginstitutioner, idrætshal, indkøb og offentlig transport er alt sammen indenfor en radius af 1 km. Ejendommen fremstår elegant, med gråpudset facade, sort tegltag, samt hvide vinduesrammer og døre. Den godt 700 m2 store have er opdelt i to. En stor have med original beplantning, hyggelige kroge masser af legeplads. Blandt andet et børneshelter bygget op i forbindelse med den store separate garage på 44 m2. Den anden have, er lavet som en stor terrasse med karpedam og varieret beplantning. Der er masser af sidde- og solplads under blåregnen, der pryder hele huset.

Allerede fra indgangen bliver man mødt af den store hall med adgang til de øvrige etager via husets originale trappe. Her er adgang til tre stuer en suite og køkken-alrum samt værelse og charmerende badeværelse. Alt indrettet med blik for detaljen og delikate materialevalg. Elegante stuklofter og håndlavet radiatorskjulere står flot med de originale fyrretræsgulve. Både havestuen, entreen og badeværelse er belagt med kinesisk skiffer. Spisestuen er i direkte forbindelse med det store køkken-alrum, hvor Køkkensnedkeren har lavet køkkenet med Corian bordplader samt Gaggenau gaskomfur. Herfra kan man gå direkte ned til terrassen bag huset. Førstesalen er indrettet med endnu et charmerende badeværelse med varme i gulvet i nye delikate materialer. 1. salen rummer tillige fire separate værelser, hvoraf det ene er benyttet som walk in closet. Herfra går trappen til anden salen, hvor to disponible rum kan indrettes. Under hele huset er en tør, lys, og høj kælder, med 4 store rum medl forskellige anvendelsesmuligheder herunder gæste-/teenage-afdeling mv. samt endnu et stort badeværelse med karbad.

God plads i elegante funktionelle rammer der skal ses og opleves.