Sagsdata

Sagsnr.
JN07584
Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Brutto / netto
37.866 / 32.931
Boligtype
Villa
Opført
1900
Ombygget
1995
Energimærke
D
Boligareal
234 m2
Grundareal
2.580 m2
Stuer/Vær./Etager
4/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
13.332 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.587 kr.

Furesøvej 131
2830 Virum

CHARME
VED
FURESØEN

Her er villaen til den aktive familie, som vil sejle i kajak, morgenbade i Furesøen eller køre mountainbike i skoven!

Du bor i anden række til Furesøen med adgang til fælles bådebro via det fælles parklignende område. Haven, som også rummer en bronzealderhøj og egen rundkørsel, er anlagt, så den er nem at holde og med masser af muligheder for fodbold og rundbold om sommeren og kælketure om vinteren. Og du har kun få hundrede meter til Furesøbadet, Malmmosen og Næsseskoven – alle fantastiske naturområder. Du har både Virum Skole, daginstitutioner, dagligvareindkøb og sportsklubber i gå-/cykelafstand, og du kan cykle til S-togsstationer i Virum og Holte.

Husets 234 etagemeter er fordelt på 2 plan. I stueplan får du en lys stue med brændeovn og dobbeltdøre til huset hjerte – det store og rummelige køkkenalrum – som har karnap med udsigt til den smukke have. Fra køkkenalrum har du også adgang til stor sydvendt (spise)stue med døre til en dejlig italiensk inspireret gårdhave. Stueplanet rummer desuden entre, bryggers og badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler. Førstesalen rummer en lys tv-stue (kan evt. inddrages til et værelse), et soveværelse med walk-in garderobe, to gode værelser, badeværelse med kar/jacuzzi og en stor gang med god plads til opbevaring. Fra tv-stue/entre er der udgang til sydvendt altan og til en stor tagterrasse, hvor du og dine gæster kan nyde udsigten over Furesøen i loungemøblerne.

Her bor du midt i naturen i et af Nordsjællands mest eksklusive kvarterer for ægte livsnydere og alligevel kun 18 km fra Rådhuspladsen. Et paradis for børn og voksne. Desuden er der både en dobbelt garage samt et brændeskur.

Bronzealderhøjen er fredet, men huset er ikke fredet.