Sagsdata

Sagsnr.
JN07798
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
29.561 / 25.883
Boligtype
Villa
Opført
1915
Ombygget
1968
Energimærke
D
Boligareal
203 m2
Kælder
38 m2
Grundareal
461 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/4
Ejerudgift pr. mdr.
5.112 kr.

Gentoftegade 83
2820 Gentofte

STOR
VILLA I
GENTOFTE

Skal jeres næste hjem have mange værelser, skønne fællesrum og en dejlig have? Så læs med her. I Gentofte finder I denne villa, som har fine, klassiske facetter og godt med plads at brede sig på. På terrassen i den sydvendte have får I desuden rig mulighed for at nyde solskinstimerne i sommersæsonen, og så er I tæt på alt, hvad I skal bruge i hverdagen. I kommer til at bo i det eftertragtede blomstervejskvarter i hjertet af Gentofte, få hundrede meter fra Gentofte Sø.

Der er gåafstand til det meste – både skole, pasningstilbud, indkøb, biograf og busforbindelser har I nemlig inden for den nærmeste kilometer. Når I skal ind mod København, kan I tage S-toget fra Gentofte St. eller køre via motorvejen, som I når på under fem minutter. Bilen parkeres i den rummelige garage, og dernæst fortsætter I forbi den nydelige forhave til indgangen, som går via den rundede trappe. Stueplanet tæller et badeværelse og et gæstetoilet samt et fantastisk soveværelse eller kontor, der lige som stuen præsenterer et smukt sildebensgulv.

Køkkenet er gammelt og charmerende og giver jer herlige forhold til madlavningen med de mange skabe, og når aftensmaden står rygende klar, samles I omkring bordet i stuen, som ligger badet i et krydsvinklet lys fra syd og vest. I vintersæsonen giver den knitrende brændeovn en særligt hyggelig atmosfære. Tag den fine trappe til førstesalen, der snildt kan fungere som en ekstra lejlighed, da der er et mindre køkken, bad, en stue og et værelse. Alternativt får jeres store børn gode rammer til teenagetiden. Øverst oppe, på anden sal, har I yderligere to flotte værelser. Endvidere findes her en fin kælder med vaske- og fyrrum samt viktualierum. Ser I jeres nye bolig for jer her? Ring endelig for en fremvisning.