Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07817
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
33.940 / 29.744
Boligtype
Villa
Opført
1985
Energimærke
C
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.291 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
8.765 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.097 kr.

Skodsborgvej 124B
2840 Holte

DIREKTE
TIL
SKOVEN

Lad dig betage af denne gennemførte kvalitetsvilla i Ørholm, der byder på noget ganske særligt. Over halvandet plan får du glæde af 213 veludnyttede kvadratmeter, mens den vidunderlige have grænser op til Ravnholm Skov.

Gulstensvillaen er fra 1985 og har en fantastisk fremtoning med rødt tegltag og en arkitektur, der flot følger det skrånende terræn. Huset er løbende vedligeholdt, senest med ny beklædning på gavl og kvist i 2014. Bilen kan parkeres i carporten, hvorfra du kan fortsætte ind i et stort disponibelt rum, som kan indrettes til multirum eller hobbyværksted.

Indenfor mødes du af et indbydende hjem med et hyggeligt udtryk. Den solide kvalitet går igen herinde, hvilket du straks bemærker i den store hall, der byder dig velkommen med skifergulv og en smuk, buet smedejernstrappe mod førstesalen. Heroppe mødes du af en stue med kiploft, sorte bjælker og god plads til festlige arrangementer. Her er endvidere et badeværelse med gulvvarme og badekar samt to værelser, hvoraf det ene har en indbygget skabsvæg, samt et ekstra opbevaringsrum. Tilbage i stueplan er der et værelse, et gæstetoilet og et bryggers. I forlængelse af bryggerset finder du køkkenet, der har plads til en spisekrog, og endelig er her en herlig stue med en lille vindueskarnap med farverigt mosaikglas samt en rustik pejseindsats.

Udenfor kan du glæde dig over flere terrassemiljøer, hvoraf især den sydvestvente, overdækkede terrasse forlænger udesæsonen. Haven byder på et væld af blomstrende buske, og her kan du opholde dig fuldkommen ugeneret. Tilmed kan du forvente jævne kig til hjortene, der idyllisk går forbi i skovbrynet.

Fra adressen er der gode busforbindelser til Virum og Lyngby, og det er desuden nemt og bekvemt at komme til Helsingørmotorvejen.

Ring for en fremvisning.