Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01914
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1934
Energimærke
E
Boligareal
73 m2
Stuer/Vær./Etager
2/1/1

Skovkrogen 5, ST. TV.
2920 Charlottenlund

3`ER MED
KØKKEN-
ALRUM

Velkommen indenfor i denne yderst hyggelige højt beliggende stuelejlighed med lyst og rummeligt køkken alrum, beliggende på stille vej midt i hjertet af Charlottenlund. Lejligheden er beliggende tæt på indkøb, offentligt transport, nogle af landets bedste skoler og institutioner, Dyrehaven og Øresund/Skovshoveds skønne liv.

Velindrettet og hyggelig lejlighed med skøn solrig fælleshave. Lejlighedens fordeling er således; entré med indgang til alle lejlighedens rum, herunder et fantastisk køkken-alrum med elegante hvide køkken elementer og en flot træbordplade med åbent forbindelse til spisestue/stue. Fra såvel entré som spisestue er der indgang til endnu en stor stue, som er placeret mod det skønne grønne fællesareal. Dette kan også bruges som ekstra soveværelse. Soveværelset er ligeledes med samme placering og har som de andre rum en rigtig god størrelse. Badeværelset er i en rigtig fornuftig størrelse og det fremstår ganske tidsløst og pænt med hvide vægfliser og terrazzogulv.

Som beboer i ejerforeningen Lykkens Gave har man adgang til skønne grønne fællesarealer, depotrum, beboerlokale, cykelparkering & vaskerum. Det er tilladt at holde en hund eller en kat og udlejning er tilladt med bestyrelsens godkendelse.