Sagsdata

Sagsnr.
JNL01912
Kontant
5.595.000
Udbetaling
280.000
Brutto / netto
22.517 / 19.888
Boligtype
Villa
Opført
1928
Energimærke
E
Boligareal
136 m2
Kælder
49 m2
Grundareal
810 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.315 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.834 kr.

Møllevænget 51
2800 Kgs. Lyngby

PÅ ROLIG
STIKVEJ
I LYNGBY

På en rolig stikvej i Lyngby ligger denne smukke og velholdte villa. Her får I en bolig, der på bedste vis kombinerer plads til hele familien med en beliggenhed nær hverdagens nødvendigheder. Fra adressen når I Gladssaxe Privatskole, daginstitution og indkøbsmuligheder i en radius af omtrent 750 meter. Lidt længere væk, nærmere betegnet halvanden kilometer fra huset, finder I Stengården Station, ligesom pendleren også kan glæde sig over nærheden til motorvejsnettet. Ejendommen fik blandt andet i 2016 renoveret facaden, så den i dag fremtræder pudset. Samtidig er der flotte hvide, sprossede vinduer, der ligeledes blev istandsat i 2016, hvoraf de fleste er med det originale mundblæste glas.
Tilknyttet huset er der en carport med et stort udhus, som gemmer på rum til opmagasinering. Indenfor venter der 136 m2 fordelt over halvandet plan samt 60 bonuskvadratmeter i kælderen. I stueplan træder I ind i entréen, hvor originale plankegulve breder sig på gulvet og leder jer videre til køkkenet, som har klassisk, skakternet linoleumsgulv. Herude finder I et indbydende køkken, der er udstyret med alle hårde hvidevarer og bordplader i henholdsvis skifer og marmor. Fra køkkenet er der indgang til den rummelige stue, som oser af charme og inkluderer flere herskabelige detaljer.
Blandt andet er der sildebensparket, stuk og rosetter i loftet. Fra stuen åbner franske døre ud til jeres udestue, hvorfra I kan beundre omgivelserne. Endelig fuldender et værelse stueplan, inden I via den smukke trappe kan bevæge jer op til førstesalen. Her giver den møblerbare repos adgang til yderligere to værelser og et pænt badeværelse med bruseniche. Slutteligt kan I gå ned i kælderen, som byder på fire disponible rum og et kombineret bryggers og baderum. Udenfor møder I den dejlige og solrige have, der er orienteret mod syd. Her kan I give de grønne fingre frit spil i orangeriet eller nyde afslappende stunder på terrassen.