Åbent hus: 22/4 kl. 12:00-12:30

Sagsdata

Sagsnr.
JN07805
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
25.455 / 22.306
Boligtype
Villa
Opført
1985
Energimærke
C
Boligareal
165 m2
Grundareal
1.095 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2
Ejerudgift pr. mdr.
4.910 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.138 kr.

Kløvereng 5
2950 Vedbæk

SKØN
FAMILIE-
VILLA

Ønsker I rolige og hyggelige rammer om hverdagslivet? Så kom forbi og se denne skønne bolig på Kløvereng 5. Her får I god plads til hele familien i et velindrettet hus med masser af lækre finesser. Ydermere kan I se frem til at nyde sommeren i den store have, som tager sig nærmest sydlandsk ud med en herlig (ældre) pool, hvor store og små kan tage en dukkert på varme dage. Ugens aktiviteter er nemme at planlægge, for der er kort vej til skole, pasningstilbud og busforbindelser.

Dagligvareindkøb kan klares godt en kilometer fra adressen, og i nærliggende Vedbæk er der både S-station og et hyggeligt handelsstrøg. Helsingørmotorvejen når I på under fem minutter, og Kohaveskoven er blot en rask lille gåtur væk. Huset fra 1985 har nyere vinduer og er placeret på en lukket villavej i et roligt kvarter. Flisestien fører jer til hovedindgangens dobbeltdøre, som slås op til en entré, hvor I kan hænge overtøjet. På højre hånd finder I det første badeværelse, og tilstødende på venstre side ligger der et værelse – perfekt til teenageren eller jeres gæster.

Resten af stueplanet udgøres af jeres fælles rum samt bryggerset. Køkkenet er nyere og har grå, grebsfri låger samt flotte, strømlinede faciliteter. Der er basis for at gøre madlavningen til et fællesprojekt med den fine U-form, og så har I let adgang til spisestuen, når retterne står dampende klar. I samles over middagsbordet i et hyggeligt rum med lysindfald fra flere sider, mens aftenstunden fortsætter i opholdsstuen med brændeovn. Trappen leder til førstesalen, som præsenterer tre værelser. Forældresoveværelset har tilmed eget walk-in-closet, og via den møblérbare repos kan I tilgå et nyere badeværelse. Ser I jeres nye hjem for jer? Ring for en fremvisning.