Sagsdata

Sagsnr.
JNC01925
Kontant
3.875.000
Udbetaling
195.000
Brutto / netto
15.734 / 13.985
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1939
Energimærke
E
Boligareal
90 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/2
Ejerudgift pr. mdr.
3.181 kr.
Forbrug pr. mdr.
570 kr.

Ordrupvej 48A, 4. TV.
2920 Charlottenlund

ØVERST
OPPE I
2 PLAN

UNIK PENTHOUSE LEJLIGHED I 2 PLAN MED ALTANER – EN AF DE BEDST PLACEREDE I EJERFORENINGENVelkommen til denne unikke penthouse lejlighed, som er beliggende i hjertet af Charlottenlund med kort afstand til s-tog, 12 min til Nørreport, indkøb i Menu/Fakta/Irma, shopping, Café A, Charlottenlund Fort/Øresund og Dyrehaven.

Lejligheden byder på; entré med indbygget skab og spots, eksklusivt køkken med ask gråolieret massiv bordplade, køkken ø med bredde skuffer, lækre hårde hvidevarer fra bl.a. Siemens, Quooker og hyggelig spiseplads. Der er en helt fantastisk udsigt til begge sider af lejligheden med kig til vandet samt den smukke Ordrup Kirkegård. Der er udgang til lille altan fra køkkenet, her er der eftermiddags/aftensol. I åben forbindelse fra køkken alrum er den rummelige stue – også her med udgang til altan, hvor der er morgen/formiddagssol. I entréen er der et godt størrelse depotrum, hvor støvsuger, rengøringsprodukter og ekstra småting kan henstilles. Ydermere er der en flot svungen trappe til øverste etage, som byder på repos med spejllåger og indbygget vaskemaskine og tørrerumbler. Stort soveværelse med skabsvæg og udgang til altan. Stort kontor/værelse også med udgang til altan. Pænt badeværelse med separat bruseniche, væghængt toilet, gulvvarme og ovenlysvindue. Lejligheden er total istandsat i 2017 af danske håndværkere med nye massive matlakeret egetræsplanker, spots, snedkerlavet radiatorskjulere, alt el er gennemtjekket, eksklusivt køkken, badeværelse med bl.a. vola armature og gulvvarme, sikkerhed- og branddøre med ekstra lydisolering mm.. Lejligheden er altså blevet moderniseret fra a-z i lækkert og stilrent design.

Endvidere har denne lejlighed fået skiftet stigstrenge. Denne lejlighed er en af de bedst beliggende lejligheder i ejerforeningen og har en sublim udsigt samt et dejligt naturligt lysindfald.