Sagsdata

Sagsnr.
JN05878
Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
41.363 / 37.429
Boligtype
Villa
Opført
1920
Ombygget
1953
Energimærke
E
Boligareal
488 m2
Kælder
84 m2
Grundareal
1.673 m2
Stuer/Vær./Etager
6/9/2
Ejerudgift pr. mdr.
12.885 kr.
Forbrug pr. mdr.
6.124 kr.

Rønnebærvej 103
2840 Holte

UNIK
MULIGHED
I HOLTE

På en naturrig beliggenhed midt i Vaserne udfolder denne enorme villa sig med 572 etagemeter, der fordeler sig over kælder, stueplan, første- og andensal. Boligen, som er opdelt i to ideelle anparter, har et væld af muligheder – den kan huse flere generationer, deles mellem børnefamilier eller en af enhederne kan lejes ud. Endvidere får I glæde af en både romantisk og vildtvoksende have. Den meget fleksible og funktionsdygtige ejendom lægger i høj grad op til fællesskabet, hvor der stadig er plads til at have en privat tilværelse.

Ved ankomst til Skovly-villaen føres i op af hovedtrappen og ledes ind i stueplanet med stor hall, 2 tilstødende værelser samt gæstetoilet. Dernæst kommer I videre ind i to herskabelige stuer en suit med sildebensparketgulve, stuklofter og loftsrosetter. Den tredje stue er tilknyttet en sydvendt udestue med et fantastisk lysindfald. På førstesalen er der tre balkoner, hvoraf de to er vestvendte – ideelle til at nyde udsigten mod Furesøen og beundre solnedgangen, mens I lytter til nattergalen. Selve etagen har et badeværelse, et landligt, rustikt køkken og tre værelser samt en stue med brændeovn og det oprindelige trægulv. Det øverste plan udgøres af tre værelser, et toilet og et idyllisk køkken i forbindelse med stuen med brændeovn. I den højtliggende og lyse kælder får I et køkken i samme stil som de forrige, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og ti disponible rum,med mange anvendelsesmuligheder f.eks. til atelier og hobbyrum.

På den stille, lukkede vej midt i skoven, kan I følge med i de skiftende årstider og indtage den fantastiske have, der er opdelt i flere sektioner med smukke roser, en bålplads, et drivhus, en urtehave, et fint tulipan træ samt et 100 år gammelt magnolietræ. Tilmed er der to gode værksteder. Holte Station samt alle hverdagens fornødenheder er tæt ved.
En unik bolig, der skal opleves.