Sagsdata

Sagsnr.
JN07800
Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Brutto / netto
31.510 / 28.512
Boligtype
Villa
Opført
1932
Ombygget
1944
Energimærke
D
Boligareal
240 m2
Kælder
120 m2
Grundareal
1.158 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.655 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.810 kr.

Bakkevej 15C
3460 Birkerød

SMUK
KLASSISK
VILLA

Store lyse rum med højt til loftet, originale detaljer og kvalitetsmaterialer er blot nogle af karaktertrækkene ved denne charmerende herskabsvilla i det gamle Birkerød. Her får I masser af plads til den rummelige familie med 360 etagemeter fordelt over kælder, stueplan og førstesal samt en uforstyrret, solrig have. Det flotte hus imponerer med en stemningsfyldt, sydlandsk stil med sartgul facade og originale, facetslebne vinduespartier, der beriger hjemmet med et sublimt lysindfald. Haven udfolde sig med et skønt terrasseområde, en dejlig køkkenhave samt dekorativ beplantning med vinranke og blåregn.

Ejendommen er opført i 1932, men er løbende nænsomt renoveret. I 2011 kom der pillefyr og solvarmeanlæg, mens badeværelset og to toiletter i 2012 er renoveret med gulvvarme. Stuetagen gennemgik en istandsættelse i 2017, ligesom carportens tag blev udskiftet, og kælderen fik en luftsolfanger. Inden døre møder I et væld af herskabelige facetter såsom fyldningsdøre, stuklofter og smukke sildebensparketgulve. Den vidunderlige stue er ingen undtagelse med en detaljerig pejseindsats og udgang til terrassen. Stueplan byder også på et potentielt værelse eller stue samt det ældre, men luksuriøse Poggenpohl-køkken.

Her toppes de hvide elementer af en bøgetræsbordplade på nær ved induktionskogezonen, der omkranses af granit. Etagen afrundes af et fint gæstetoilet med Corian-vask, elementer fra Bad & Stil samt tidsløse fliser – et design, der går igen på førstesalens gæstetoilet og badeværelse. Sidstnævnte kan både tilgås fra forældresoveværelset og fra den møblérbare repos. Heroppe venter yderligere fire gode værelser, hvoraf det ene er et gennemgangværelse med en fransk altan. Afslutningsvis mangler den anvendelige kælder med et større bryggers, et tredje gæstetoilet og fire disponible rum. Fra adressen vil I være på centrum, skoven og Sjælsø, ligesom alt til hverdagens brug er placeret inden for halvanden kilometer. Dette er uden tvivl et hjem, der skal opleves