Sagsdata

Sagsnr.
JN07843
Kontant
2.695.000
Udbetaling
135.000
Brutto / netto
10.987 / 9.701
Boligtype
Fritidshus
Opført
1970
Boligareal
73 m2
Grundareal
1.058 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.892 kr.
Forbrug pr. mdr.
500 kr.

Villingebækvej 131
3100 Hornbæk

KLASSISK
FRITIDSHUS
I HORNBÆK

Trods den attraktive beliggenhed har du alt, du kan drømme om i kort gåafstand. Det gælder både det store, lokale naturområde, Rusland, og badestrandene, der strækker sig langs Øresunds kyst. Det hele nås via små stisystemer, som går igennem spændende vildnis og smukke folde med græssende heste. Desuden tager det kun omkring ti minutter at spadsere til henholdsvis den skønneste sandstrand, Kildekrog Trinbræt og Horneby Sand Station.

Selve huset er i et plan og præsenterer sig udefra i smuk, klassisk stil – med sortmalet træfacade, rødt decratag og store og små sprosseruder med hvide rammer omkring. Atmosfæren er lys og indbydende, og stilen er gennemført med hvidmalede trævægge og lofter. Bemærk, at inventar ikke medfølger i handlen. Endvidere er der et lækkert anneks med badeværelse, der nemt kan udgøre endnu et værelse. Indenfor de senere år, er der etableret, ny overdækket terrasse med sikkerhedsglas, nyere badeværelser, vinduer og døre, faskiner og tagrender, kloakering og vandtilførsel.

Huset byder på rummelig entre, badeværelse med brus, 3 gode værelser, køkken alrum med brændeovn og udsigt til den skønne have og direkte udgang til den flotte overdækkede terrasse som forlænger de skønne sommeraftner. Med til boligen hører også et anneks, som har separat soveværelse og separat badeværelse.