Sagsdata

Sagsnr.
JN07775
Kontant
20.500.000
Udbetaling
1.025.000
Brutto / netto
80.695 / 72.620
Boligtype
Villa
Opført
1996
Energimærke
C
Boligareal
252 m2
Kælder
47 m2
Grundareal
1.372 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
18.026 kr.

Furesøhøj 7
2830 Virum

DIREKTE
TIL
FURESØEN

Ønsker I en helt enestående bolig, på en af de absolut bedst beliggende grunde i 1. række, direkte ned til Furesøen og omgivet af en storslået natur og opleve de smukkeste solnedgange, så er det hvad denne dejlige bolig kan tilbyde. Her kommer I meget tæt på naturen og kan nyde både søen og skoven på nært hold igennem årets forskellige 4 årstider, medens I er tæt på alle dagligdagens behov, og kun 14 km. fra Kbh. Selve grunden er i helt særklasse, da den befinder sig 15 meter over Furesøens overflade, med en dejlig udsigt over hele søen hvor den er bredest og med trappe der fører direkte ned på et stort repos nede ved søen som lægger op til rent livsnyderi. Villaen ligger i øvrigt ugenert for enden af en lille, stille privat vej. I kan også glæde jer over den korte afstand til Holte og Virums muligheder – der er en kort cykeltur til begge S-togsstationen, og endnu kortere afstand til en højt ratet skole, pasningstilbud, indkøb og busforbindelser.

Villaen er arkitekt tegnet og fra 1996 og fremstår smuk og symmetrisk. Den hvide facade står i kontrast til det sortglaserede tag, og så er lysindfaldet nøje tænkt ind i alle husets rum.I 2013 blev en lang række istandsættelser gennemført, blandt andet blev der monteret nye facadevinduer mod søen, mens køkken bryggers og begge badeværelser blev moderniseret. Overalt er stilen gennemtænkt, strømlinet og klassisk, mens inventaret er af høj kvalitet. Bilerne parkeres i den rummelige dobbelt lukkede garage med fjernbetjent vognport og herfra er der dør ind til redskabsrummet.

Gennem hoveddøren, træder I ind i en hall med en nydelig snedker lavet trappe. Den massive trappes smukke runde form, bevæger sig elegant gennem husets 3 niveauer. Stueplanen består desuden af et stort hvidt Svanekøkken som er intergreret i et meget stort alrum, med flere store vinduer, hvorfra der er et frit udsyn over Furesøen, et stort værelse med mulighed for opdeling til to værelser, et gennemrenoveret bryggers samt et badeværelse. Første salen har gennemgående loft til kip og byder på et repos, et Svane badeværelse med sauna og badekar, et meget stort soveværelse, et kontor, samt en vidunderlig stor stue. Både fra soveværelse og stue kan den fantastiske udsigt over Furesøen nydes og begge rum har tilmed hver en altan med fine glassider. Huset har ligeledes en meget fin tør kælder med trægulv der kan bruges til mange formål. Der er overalt i huset mange indbyggede skabe og der er gulvvarme i hele huset undtagen kælderen hvor der er radiatorer.

Kontakt Jesper Nielsen på 88446014 for en personlig fremvisning.