Åbent hus: 22/4 kl. 11:30-12:00

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01928
Kontant
4.795.000
Udbetaling
240.000
Brutto / netto
20.365 / 17.712
Boligtype
Villa
Opført
1954
Ombygget
1974
Energimærke
E
Boligareal
141 m2
Grundareal
885 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.790 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.565 kr.

Færøvej 37
2800 Kgs. Lyngby

CHARME
VED
MØLLEÅEN

På en fantastisk adresse mellem Ørholm og Brede, hvor naturens idylliske vidder strækker sig fra Mølleåens smukke omgivelser til Ravnholm Skovs (også kaldt det danske Schweiz) imponerende, kuperede terræn, finder I denne skønne villa, der over halvandet plan byder sig til med 141 kvadratmeter og et væld af fine detaljer. I mødes af en spændende ejendom fra 1954 med en flot arkitektonisk fremtræden i flere vinkler. Den rødmalede facade står frem mellem havens grønne buske, og de hvide vinduesrammer med elegante skodder står hertil i skarp kontrast, mens det røde tegltag fra 2014 sætter et fuldendende punktum på den solide kvalitet.

Indenfor fortsætter det unikke udtryk, og I bydes velkommen i et gennemført hjem med en velbevaret charme. Entréen giver indgang til to brusebadeværelser, ligesom I herfra kan følge trappen til førstesalen. Heroppe er tre værelser samlet, og de rummer alle indbygget skabsplads. Tilbage i stueplan får I glæde af yderligere to værelser, det ene ligeledes med integreret garderobeplads. Derudover er her et praktisk bryggers med egen indgang samt et ældre forramme-køkken med flotte, mørke træbordplader og rum til en spisekrog.

I resten af hjemmet udfolder to store, sammenhængende stuer sig med smukke sildebensparketgulve og et pragtfuldt lysindfald. Fra den ene stue kan I gå direkte ud til en hyggelig, lille fliseterrasse, der er ideelt orienteret mod sydvest, hvorfor solen til fulde kan nydes her. Derudover rummer haven gamle frugttræer, en rummelig græsplæne til leg og boldspil samt carport og redskabsskur. Foruden naturens storslåede landskab byder adressen på gåafstand til skole, indkøb og daginstitution. I kommer til at bo i et trygt og børnevenligt kvarter med et imødekommende lokalmiljø. Ligesom der er nem tilgang til motorvejen. Ring og hør nærmere.