Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JN07838
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1963
Energimærke
D
Boligareal
122 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1

Skodsborgparken 36, 3. TH.
2942 Skodsborg

MEGET
SJÆLDENT
UDBUDT

Drømmer du om at vågne med udsigt til solopgangen over Øresund? Så er denne dejlige fire værelses lejlighed centralt i Skodsborg, måske dit næste hjem. Her er en lys og indbydende atmosfære, en smuk udsigt over Øresund og hele to skønne altaner imod øst og vest. Lejligheden ligger højt i bebyggelsen, på tredje sal, og er en af de meget få lejlighedermed en særlig ugeneret udsigt mod Øresund og skovens flotte trækroner ved stationen. Ejendommen er meget velholdt og har elevator, endvidere er der fællesvaskeri, og med til lejligheden følger et godt kælderrum. Udenfor er der store, grønne områder, som er yderst velfriseret og vedligeholdt med en høj standart, der gør at hverdagen blot skal nydes. Fra lejligheden er der under fem minutters gang til boligkompleksets private strand.

Fra en lys og rummelig entré med garderobeplads, er der via en fordelingsgang med skabsvæg adgang til et badeværelse med brus samt et stort soveværelse med udsigt til Øresund. Fra entreen er der endvidere adgang til to store og lyse stuer en suite, med pejs og udgang til altan fra begge stuer. Fra stuerne og den østvendte altan, er der den skønneste udsigt over Øresund, og fra den vestvendte altan ser man idylliske Jægersborg Hegn. Via endnu en fordelingsgang kommer man til et godt og lyst værelse, et rummeligt, nyere og lyst køkken samt gæstetoilet. Det er muligt, at sammenlægge køkkenet med det ene værelse, såfremt man ønsker et større køkken alrum.

Da denne lejlighed ligger i et hjørne, har man en god læmur imod øst og en dejlig ugeneret altan.

Den attraktive beliggenhed ved Strandvejen gør, at du er tæt på Vedbæk og Rungsted havnes maritime liv, hvor et væld af restauranter og specialbutikker byder dig velkommen. Derudover er der ikke langt til velassorterede indkøbsmuligheder i både Nærum og Vedbæk, ligesom København nemt nåes med tog fra Skodsborg Station. Så her får du både naturen helt tæt på og let adgang til alle byens muligheder. Kunne du tænke dig selv at opleve udsigten over Øresund og den lyse atmosfære i lejligheden? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning, så du samtidig kan se de flotte, grønne omgivelser.