Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN7832
Kontant
6.995.000
Udbetaling
350.000
Brutto / netto
29.690 / 26.018
Boligtype
Villa
Opført
1968
Energimærke
D
Boligareal
257 m2
Grundareal
1.755 m2
Stuer/Vær./Etager
2/5/1
Ejerudgift pr. mdr.
8.863 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.902 kr.

Rammetoften 21
2950 Vedbæk

UNIK
MULIGHED
I TRØRØD

I Trørød ligger denne mulighedsfyldte etplansvilla og byder sig til. Jeres nye hjem er placeret for enden af en blind stikvej – ikke langt fra skole, indkøb og skøn natur. Ejendommen ligger direkte til et idyllisk grønt område.

Her venter jer en særdeles spændende ejendom på hele 257 m2, der er opført på en 1.755 m2 stor, solrig og ugeneret grund. Selve boligen har masser af lysindfald og potentiale for den rette køber. I øjeblikket er flere af husets rum under istandsættelse, hvilket giver jer rig lejlighed til at bygge videre og have en enestående indflydelse på ruminddeling, materialevalg og finish.

Hjemmet udfolder sig fra den brede fordelingsentré med et gæstetoilet. Herfra fortsætter I lige ud og møder husets separate værelsesafdeling, hvor alle fem værelser er side om side og deles om to pæne badeværelser – det ene med badekar og det andet med muret bruseniche. Boligens mødested må siges at være i det rummelige køkken-alrum med loft til kip og en dejlig, lys stemning. Det stilrene, U-formede Unoform køkken med hvide elementer er ledsaget af mørke bordplader, integrerede hvidevarer, jalousiskab og albuerum til kokkens kreative påfund. Mens I lægger sidste hånd på aftensmaden ved køkkenhalvøen, har I udsyn til spisebordet i alrummet. Ved siden af finder I et rum med egen indgang, som I kan indrette til yderligere en stue, værelse, multirum eller hvad I end måtte ønske. De hyggelige aftener tilbringes i den store stue, ligeledes med loft til kip og et mægtigt lysindfald. I kan arrangere de bløde møbler nær den indbyggede brændeovn, der luner herligt i de kolde måneder, og i sommerhalvåret åbner I døren ud til den delvist overdækkede terrasse og resten af den skønne, frodige have.

Kan I se potentialet? Book en fremvisning.