Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JN07858
Kontant
3.750.000
Udbetaling
190.000
Brutto / netto
15.933 / 13.962
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1973
Energimærke
D
Boligareal
125 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.705 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.000 kr.

Vejlesøparken 17, 3. TV.
2840 Holte

DIREKTE
TIL
SKOVEN

En af Vejlesøparkens meget attraktive og sjældent udbudte lejligheder ii Blok 4, direkte til skoven, udbydes nu til salg. Lejligheden er blevet gennemgribende renoveret og fremstår i en flot stand, med flot køkken og lækkert gæstetoilet med vaskefac. og ligeledes flot badeværelse..

Lejligheden byder indenfor i god entré, som fører ind til en rummelig spisestue i åben forbindelse med det flotte køkken. Herfra er der adgang til et godt værelse samt en meget stor og lys stue med udgang til en stor vestvedt altan, hvorfra der er det skønneste kig til skoven. Fra en lille fordelingsgang er der adgang til et flot gæstetoilet samt et stort soveværelse med direkte adgang til eget lækkert badeværelse

Vejlesøparken er et meget velholdt boligkompleks og fremstår således med sine store, grønne parklignende arealer som et meget attraktivt byggeri. I gåafstand findes endvidere rekreative områder som Geels Skov og Vejlesø med rigt dyreliv – stisystemer leder én direkte dertil. Holte station samt Holte Midtpunkt nås ligeledes nemt såvel gående som kørende.

En absolut seværdig og skøn lejlighed med en god beliggenhed!