Sagsdata

Sagsnr.
JN07846
Kontant
10.500.000
Udbetaling
525.000
Brutto / netto
44.342 / 38.857
Boligtype
Villa
Opført
1958
Ombygget
2006
Energimærke
C
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.500 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
9.373 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.478 kr.

Vedbæk Strandvej 481
2950 Vedbæk

FLOT
VEDBÆK
VILLA

Denne gennemførte og unikke liebhavervilla er i sandhed helt noget for sig med en enestående arkitektur, som skiller den ud fra mængden. Dertil kommer en bolig i nøje gennemtænkt grundplan og udvalgte kvalitetsmaterialer med fokus på moderne komfort. Tilsvarende eksklusiv er adressen på attraktive Vedbæk Strandvej med Vedbæk Station, stand, havn, skov og indkøb inden for gåafstand. El-porten byder velkommen til den store velanlagte forhave med gode parkeringsmuligheder samt det yderst præsentable hjem med separat anneks. I bemærker hurtigt de mange sprossede glaspartier, som næsten alle er udført i døre fremfor vinduer, hvilket giver et formidabelt lysindfald og en funktionalitet uden lige.

Indenfor er det især de storslåede opholdsmiljøer, der fanger jeres opmærksomhed. Den lettere hævede stue med gulvvarme og massivt egetræsparketgulv krones af et ovenlysvindue, som skaber en smuk finish af rummet og unikt lysindfald. Her er endvidere hele syv terrassedøre og en herlig pejs til at samle familien. Næste punkt på dagsordenen er det åbne køkken-alrum med grebsfrit og tidløst interiør fra Svane Køkkenet. Luksus-induktionskogezonen fra Gaggenau er nedsunket i bordpladen, og ovnen er placeret i en arbejdsvenlig højde.

Hjemmets smukke ensartethed fortsætter på de to badeværelser, der – ligesom køkkenet – har Vola-armaturer. I samme omgang skal det nævnes, at alle dørhåndtag er fra Arne Jacobsen. Det ene badeværelse ligger i forlængelse med forældresoveværelset, og her er der i 2008 etableret en jacuzzi. Forældresoveværelset byder endvidere på walk-in closet. Af andre moderniseringer kan fremhæves det ekstra værelse fra 2011, hvilket giver jer i alt tre indretningsvenlige børneværelser.

Udemiljøet rummer en uforstyrret baghave med flotte planter og et væld af sollys grundet husets placering på grunden. I får yderligere glæde af terrasser i særklasse, hvor det især er Ipé-terrassen som stjæler showet. Grunden gemmer også på et mulighedsrigt anneks med eget bad og tekøkken, samt et isoleret skur.

Ring for en fremvisning.