Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01125
Boligtype
Fritidshus
Opført
1975
Ombygget
1997
Boligareal
98 m2
Grundareal
1.220 m2
Stuer/Vær./Etager
1/3/1

Pimpernelvej 28
4873 Væggerløse

SKØN
VELHOLDT
OASE

Marielyst, en af Danmarks bedste badestrande. Fra husets private beliggenhed, er der ca. 10 min. hyggelig gåtur via sti til vandet.

Hele 98 kvm. reel beboelse byder dette velholdte sommerhus på. Du kan både leje det ud, og også invitere hele familien til påske- og julefrokost! Her får du nemlig 3 gode værelser, det ene med udgang til terrasse, samt en pragtfuld stue/alrum/køkken – med god brændeovn, flot loft til kip med kalmar-brædder og ikke mindst helt nyslebet/ludbehandlet trægulv. De store vinduespartier inviterer både lyset og den skønne have indenfor, og ellers rykker I blot ud på den lækre stenbelagte terrasse, eller trækker jer lidt tilbage enten på den flotte træterrasse eller i det 8-kantede théhus. Indenfor byder huset tillige på velholdt, stort badeværelse m. gulvvarme, godt bryggers, hvorfra der er udgang til rustikt og hyggeligt overdækningsområde. Her er der både værksted, brændeoverdækning og overdækning til hygge. Huset har el-opvarmning, herunder varmepumpe. Brændeovnen klarer dog snildt det meste af huset. Sælger har lejet ud, både via airbnb og bureau (ca. 5.000 pr. uge), og iøvrigt lagt sjæl og kærlighed både inde og ude.

Marielyst downtown ligger en kort cykeltur væk, her er der liv og glade dage i sommerhalvåret, lige fra diverse spisesteder til små specialforretninger. Ikke noget at sige til, at området er populært. Meget hyggeligt. Nærområdet udmærker sig ved et fuldt opvokset sommerhusområde, med privatliv og læ.