Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01927
Boligtype
Villa
Opført
1927
Energimærke
G
Boligareal
207 m2
Kælder
85 m2
Grundareal
856 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2

Christiansholmsvej 50
2930 Klampenborg

SKØNNE
RAMMER
I 2930

Betagende patriciervilla tæt ved Dyrehaven. Aldeles smuk bolig, der ikke blot forkæler øjet, men også imponerer med eksklusive, funktionelle materialer og en rolig beliggenhed. Vi er på Christiansholmsvej 50 i Klampenborg – men bemærk at boligen bedst tilgås fra indkørslen ved Schimmelmannsvej. Her får I en børnevenlig beliggenhed, som også appellerer til livsnyderen, der ønsker såvel Dyrehaven, Mosen, Bellevue strand, Charlottenlund Fort, gode shoppe og indkøbsmuligheder i gåafstand.

Boligen breder sig over 207 kvadratmeter med en 85 kvadratmeter stor kælder. Inden døre venter en hyggelig atmosfære med et strejf af fransk antik, hvilket understreges af sprossede vinduer og et væld af fine finnesser. I stuen inddeler en moderne pejs rummet i en spisesektion, hvor et vidunderligt lysindfald komplementeres af de smukke, lyse gulve. I køkkenet er elementerne lavet af en snedker, og de fremstår elegante, rå og autentiske og toppes af en flot bordplade i mahogni. Fra køkkenet er der en loftslem med trappe til en god men uudnyttet loftsetage – her kan laves værelser, atelier, opmagasinering mm. Rummet emmer af godt håndværk, og i hjørnet er en dekorativ pejs som både luner og pynter. Fra køkkenet er der udgang til en charmerende altan med aftensol. De tre store værelser er unikke på hver deres måde med loftspots, brændeovn og Dinesengulve. Der er mulighed for opdeling af masterbedroom såfremt man ønsker et ekstra værelse. I badeværelset er der kælet for detaljerne, hvor en dobbeltvask flankeres af smarte vægarmaturer fra Vola og et spejl med indbygget lys – de pragtfulde fliser er importeret fra Frankrig. I boligen findes også et gæstetoilet ved entréen.

Hele huset er malet udvendigt for cirka to år siden, ligesom badeværelse og gæstetoilet er renoveret for godt seks år siden. Og generelt er der løbende foretaget vedligeholdelser. I kælderen ligger hele fem disponible rum samt et gedigent og praktisk bryggers. Her kan nemt etableres et badeværelse, teenafdeling eller overnattende gæster. Kælderen ligger i grunplan fra indkørsel, hvorfor den fremstår adledes lys og stor. Haven bliver jeres helt eget fristed, og her er en dejlig, solrig terrasse, som synes privat. Rundt omkring i haven finder I velduftende og farverige beplantninger, og en markise sørger for at de tidlige forårsdage og sene efterårsaftener kan nydes. Ideelt for familien med små børn.