Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01918
Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Brutto / netto
48.593 / 42.550
Boligtype
Villa
Opført
1951
Ombygget
2001
Energimærke
D
Boligareal
170 m2
Kælder
130 m2
Grundareal
693 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
7.609 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.071 kr.

Forårsvej 10
2920 Charlottenlund

VILLA I
ÅRSTIDS
KVARTERET

Denne smukke og rummelige villa på ialt 340 etagemeter (incl yderligere ca. 40 kvm. på 1. salen som anvendes som bolig, men som ikke kan godkendes hertil pga. bebyggelsesgraden) har en særdeles skøn beliggenhed i det eftertragtede Årstidskvarter i Charlottenlund. Boligen udmærker sig ved en flot og luftig arkitektur, som giver jer flere fantastiske opholdsrum til familiesamværet og hyggelige selskabsaftener. Ejendommen fremtræder på fineste vis med store vinduespartier, der komplementerer den hvide facade og det røde tag for at skabe et elegant helhedsbillede.

I åbner op til en imponerende hall, og via denne møder I et gæstetoilet og et værelse, mens den resterende del af etagen er dedikeret til de fornemme opholdsrum. Køkkenet med gulvvarme er specialdesignet med elementer fra Italien og en snedkereret bordplade i massiv eg, som står i flot sammenhæng med de hårde hvidevarer i børstet stål.

Tilstødende køkkenet findes en hyggelig spisestue, og dertil kommer yderligere to henrivende stuer en suite, som forbindes af glasskydedøre og giver jer god plads til familiesamværet. I den oplagte tv-stue med udgang til haven ligger der et smukt sildebensparketgulv i egetræ. Førstesalen består af et værelse samt 2 store rum på ialt 40 kvm i gavlene, som anvendes til bolig men som ikke er godkendt hertil, og derudover er her en hyggelig kvist, som giver ekstra plads, samt et nydeligt badeværelse med bruseniche. Den tørre kælder har hele 225 centimeter til loftet, og de mange gode, disponible rum åbner op for adskillige brugsmuligheder.
Endvidere har I glæde af et nyt badeværelse med gulvvarme og 2 disponible rum, der er ideelle som gæste/teenage-rum. Hjemmet er gennemført med respekt for alle oprindelige islæt, hvorfor det fremtræder med en udpræget charme, der forenes med moderne materialer fra de eksklusive kvalitetsmærker uno form og Kvänum.

Udenfor venter den aflukkede have, som har en dejlig, sydvendt terrasse og en ugeneret baghave med høje træer. Den rolige beliggenhed er perfekt til børnefamilien, som får let adgang til alt det gode som området har at tilbyde.