Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01933
Kontant
5.495.000
Udbetaling
275.000
Brutto / netto
23.235 / 20.264
Boligtype
Villa
Opført
1952
Ombygget
1984
Energimærke
D
Boligareal
182 m2
Kælder
104 m2
Grundareal
731 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.480 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.269 kr.

Stampevej 13
2970 Hørsholm

Charme
Centralt i
Hørsholm

I Usserød finder I denne flotte og indbydende villa, som gemmer på flere muligheder. Her kan I blandt andet bo flere generationer under samme tag, indrette med separat teenageafdeling, eller hvad I måtte ønske. Huset er opført i 1952 af Poul Henningsen og er oprindeligt opført som én bolig, med den er sidenhen blevet udstyret med en tilbygning.


I alt får I 286 etagemeter, som er fordelt over de to boligers tre etager. I hovedhuset finder I et hyggeligt køkken fra Kvik, der byder på en olieret bordplade i egetræ. I forbindelse med køkkenet ligger et praktisk viktualierum, således I kan se frem til god opbevaringsplads. Endelig afrunder en rummelig stue denne boligs stueplan, inden I kan bevæge jer op på førstesalen. Heroppe giver reposen indgang til to værelser samt et badeværelse med badekar. Slutteligt afrunder to disponible og et stort badeværelse i kælderen denne del af boligen. En stue med glaspartier forbinder de to boliger i stueplan. Her når I køkken og stue, der ligger samlet i en herlig forening. Her kan I tilberede middage og nyde varmen fra den stemningsskabende brændeovn. På førstesalen venter et disponibelt rum samt et badeværelse med bruseniche, og endelig inkluderer kælderen en entré og et disponibelt rum.

Udenfor kan I opholde jer helt ugeneret på fliseterrassen, der er orienteret mod syd. Terrassen grænser op mod græsplænen, hvor I kan give de grønne fingre frit spil, og børnene kan lege og spille bold. Herudover kan glæde jer over en fordelagtig placering, der giver jer gåafstand til indkøb, skole og daginstitution. Endvidere er der nærhed til grønne arealer og en smuk sø.

Book en fremvisning.