Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01933
Boligtype
Villa
Opført
1952
Ombygget
1984
Energimærke
D
Boligareal
182 m2
Kælder
104 m2
Grundareal
731 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/2

Stampevej 13
2970 Hørsholm

TO
BOLIGER I
HØRSHOLM

Her kan I blandt andet bo to generationer under samme tag, indrette med separat teenageafdeling, eller hvad I måtte ønske. Der kan også være mulighed for hjemmeerhverv eller udlejning af selvstændig bolig. Huset der er beliggende i Usserød, er opført i 1952 af Arkitekt Poul Henningsen (PH-Lampens fader). Oprindeligt er ejendommen opført som én mindre bolig, den er sidenhen blevet udstyret med en tilbygning, som idag fungerer som en selvstændig enhed. Dette giver en masse ekstra anvendelsesmuligheder. I får i alt 286 etagemeter, som er fordelt over to boliger, hver i 3 etager. I skal komme og opleve ejendommen – den er så unik og hyggelig at den er svær at beskrive. I hovedhuset finder I et hyggeligt køkken fra Kvik, der har direkte udgang til haven og som kan danne rammerne om mange hyggelige stunder i madkunstens navn. I forbindelse med køkkenet ligger desuden et praktisk viktualierum der giver god opbevaringsplads.

Endelig afrunder en rummelig stue denne første boligs stueplan, inden I kan bevæge jer op på førstesalen. Heroppe giver reposen indgang til to værelser samt et hyggeligt originalt badeværelse med badekar. Slutteligt afrunder to disponible og et stort badeværelse i kælderen denne del af boligen. En spisestue med glaspartier forbinder de to boliger i stueplan, der er døre til haven, og dette er derfor den perfekte samlingsplads for en havefest med mulighed for at forbinde både uderum og inderum. I denne bolig 2 – er der både et hyggeligt køkken og en stue, der ligger samlet i en herlig forening. Her kan I tilberede middage og nyde varmen fra den stemningsskabende brændeovn. På førstesalen venter et disponibelt rum samt et badeværelse med bruseniche, og endelig inkluderer kælderen en entré og et disponibelt rum. Denne afdeling er perfekt som seniorbolig eller som selvstændig udlejningsenhed.

Udenfor kan I opholde jer helt ugeneret på fliseterrassen, der er orienteret mod syd. Terrassen grænser op mod græsplænen, hvor I kan give de grønne fingre frit spil, og børnene kan lege og spille bold. Herudover kan glæde jer over en fordelagtig placering, der giver jer gåafstand til indkøb, skole og daginstitution. Endvidere er der nærhed til grønne arealer og en smuk sø. Book en fremvisning og se de mange muligheder.