Åbent hus: 26/5 kl. 14:05-14:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01944
Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Brutto / netto
14.803 / 12.741
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1739
Ombygget
2006
Boligareal
118 m2
Stuer/Vær.
1/1
Ejerudgift pr. mdr.
2.615 kr.
Forbrug pr. mdr.
929 kr.

Brostræde 4A, 2.
3000 Helsingør

NEW
YORKER
STYLE

Med virkelig lave ejerudgifter og midt i Helsingørs historiske bykerne, bliver du mødt af denne utrolig charmerende lejlighed, der er ombygget i 2006 men placeret i en fredet bygning fra 1739. Lejligheden emmer af sjæl og ældre detaljer, hvilket skaber en enestående atmosfære, og er på samme tid helt moderne og indflytningsklar, da boligen først blev omdannet fra magasinloft til lejlighed i 2006. Med adresse på Brostræde 4A kan du se frem til en fantastisk beliggenhed i byen. Der er kig til domkirken, havnen og vandet, og bylivet med caféer, butikker og kulturelle tilbud breder sig rundt om dig.

Kronborg er lige i nærheden, og du får desuden gåafstand til lystbådehavnen, badestranden, restauranter og stationen, hvorfra der kører direkte tog til København. Derudover er der en kort sejltur til smukke Helsingborg. Dit nye hjem udfolder sig på anden sal i en gammel, kendt barokbygning, og fungerede førhen som loft til købmandsbutikken i forhuset. Under transformationen er flere historiske islæt bevaret, blandt andet hejsekrogen udenfor vinduet mod Brostræde samt trappen, der forbandt loftet og butikken. De rustikke, fritlagte loftsbjælker er ligeledes et vidne om historien.

Der er en ganske unik stemning i lejligheden, som absolut skal opleves. Du kan glæde dig til en lækker bolig, eftersom opgangen er renoveret i 2016 og bagtrappen i 2017. Ydermere er køkkenet fra 2018, de indbyggede skabe fra 2015 og de nydelige plankegulve blev lagt i 2006, da lejligheden blev etableret. De kommer især til deres ret i de to sammenhængende stuer, hvor Morsø-brændeovnen, som er designet af Monica Ritterband, skaber en hyggelig stemning. Herudover får du et stort soveværelse, et badeværelse, et rummeligt og stilrent køkken samt en skøn ekstra hems, der nemt kan indrettes som soveværelse. Nedenfor opgangen er der en pragtfuld, lukket gård, som blot deles med to naboer. Når du sidder i gården, med stearinlys og måske et lille glas hvidvin en varm sommeraften, vil du nemt kunne forestille dig, at du sidder i sydfrankrig eller Italien. Der er 5 beboelseslejligheder og 2 erhvervslejligheder som sammen har et godt socialt sammenhold i ejendommen. Ejendommen ligger stille placeret uden trafikstøj. Ring for en fremvisning.