Solgt

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01935
Boligtype
Villa
Opført
1929
Energimærke
C
Boligareal
144 m2
Grundareal
728 m2
Stuer/Vær./Etager
1/5/1

Mølledamsvej 20
3460 Birkerød

FLYT
DIREKTE
IND

I Birkerød finder man denne dejlige villa, som fremstår i tidløs patricierstil med hvid facade, sprossevinduer og sort tag. Både ude og inde kan man glæde sig over, at hjemmet har gennemstået en omfattende renovering mellem 2016-2018, så alt fremstår snorlige og i den grad indflytningsparat. Ude er der lavet facadeisolering med pudssystem på hele bygningen og delvis udskiftning af døre og vinduer, mens der er udgravet omkring huset og skiftet brønde og kloaker. Inde er det meste skiftet i den pågældende periode, herunder vægge, lofter, installationer samt gulve, som har fået tilført gulvvarme i alle rum på nær bryggerset.

Man får fornøjelsen af et stilrent køkken, der har hvide fyldningslåger og en håndlavet træbordplade, som er fremstillet specielt til køkkenet. Man har gode forhold med en induktionskogeplade, en selvrensende ovn og en indbygget kaffemaskine. Den åbne planløsning til alrummet sikrer nærværet, og herfra er der franske døre til stuen. På førstesalen er der fire værelser, hvoraf det ene har adgang til en sydøstvendt terrasse. Her ligger også badeværelset, der ser eksklusivt ud med naturfarvede klinker, to brusehoveder og to topmonterede håndvaske. Tilmed får man også skunke til opbevaring. På ejendommen er der ligeledes et anneks i forbindelse med dobbeltgaragen, hvor der er gode, disponible rum og klargjort til et toilet.

Dette er opført mellem 2018-2019. Herlighederne fortsætter ude, hvor man er beriget med en solrig, sydvendt have, der har hegn omkring sig. Der er to terrassemiljøer, så man kan finde sol på flere tidspunkter af dagen, og over den ene er der en markise, så området også kan nydes, når skygge er eftertragtet, eller aftenduggen falder. Villaen befinder sig attraktivt tæt på Toftevangskolen, institution Smørhullet og handlemuligheder. Samtidig ligger skønne Rude Skov og Birkerød Sø indenfor cykelafstand. Dette hjem skal opleves – kontakt os for en fremvisning.