Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01134
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
25.399 / 22.047
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
2001
Energimærke
C
Boligareal
114 m2
Stuer/Vær./Etager
1/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
5.920 kr.
Forbrug pr. mdr.
966 kr.

Hammershøis Kaj 2, ST. TV., Christianshavn
1402 København K

KLASSE
& UNIKT
MILJØ

Selvom adressen er central, og det ikke tager mere end fem minutter at cykle til Kgs. Nytorv, elle spadsere til Christianshavns Torv, er der en helt usædvanlig fred og ro omkring denne lækre treværelses lejlighed på Hammershøis Kaj 2. Her får I jeres egen oase i byen, som tilmed ligger i første række til kanalen.

Fra stuen kan I træde direkte ud på de toppede brosten ved vandet, der nærmest kommer til at fungere som én stor terrasse, hvor I kan nyde alle dagens måltider på en bænk i solen med kig til det hyggelige, historiske kanalkvarter. I kan også oplagt have en båd liggende ved kajen. Som medlem af ejendommens ejerforening er bådpladserne nemlig enormt billige. Lejligheden ligger i stueetagen af en moderne, hvidpudset murstensejendom fra 2001 med nyolierede dør- og vinduesrammer i mahogni. Der er mulighed for tilkøb af en P-plads i bygningens aflåste parkeringskælder, og ejerforeningen har en lejlighed, der kan lejes, hvis eksempelvis I får gæster langvejsfra. Også mod nord er der direkte udgang fra lejligheden. Her kan I fra det ene af to rummelige værelser træde direkte ud på en dejlig, privat træterrasse, som ligger i det ene hjørne af et grønt og stille gårdmiljø.

Der er pænt indbygget skabsplads i begge værelser, og det samme er der i boligens entré, hvor I ligeledes får adgang til et opbevaringsrum/walk-inn/kontor. Som en praktisk detalje er der desuden vaskesøjle i det nydelige, hvide flisebadeværelse, som ligesom køkkenet har en bordplade i mørk granit. Det er nu særligt boligens opholdsmiljø med stue og køkken-alrum i ét, som gør stedet helt unikt. Her er en smuk udsigt til kanalen fra både det veludstyrede, U-formede køkken og fra stuen, som tilbyder mange lyse og indbydende kvadratmeter, som I kan indrette jer på. Lyder det som noget for jer? Så ring, og lad os arrangere en fremvisning!