Sagsdata

Sagsnr.
JN07743
Kontant
5.995.000
Udbetaling
300.000
Brutto / netto
24.274 / 21.592
Boligtype
Villa
Opført
1958
Ombygget
1962
Energimærke
C
Boligareal
149 m2
Grundareal
1.287 m2
Stuer/Vær./Etager
2/3/1
Ejerudgift pr. mdr.
7.112 kr.
Forbrug pr. mdr.
946 kr.

Arnevangen 36
2840 Holte

VELHOLDT
VILLA I
SØLLERØD

Med en attraktiv beliggenhed på Arnevangen 36 i Søllerød kan I blive de nye, lykkelige ejere af denne skønne etplansvilla på 149 m2 med plads til hele familien. Ejendommen fremstår i god og sund stand, da den er løbende renoveret med respekt for den originale stil samt et moderne tvist og spændende løsninger. Tilmed er der en dobbelt carport i fordelagtig forbindelse til huset.I alt får I tre indretningsvenlige værelser, der deles om to badeværelser med henholdsvis en bruseniche og et badekar. Dertil kommer et praktisk bryggers tilstødende køkken-alrummet og afslutningsvis en hyggelig stue, hvor I kan samle jer omkring varmen fra den knitrende pejs.

Planløsningen sikrer minimal spildplads og maksimal udnyttelse af kvadratmeterne. Rummene er dynamisk fordelt, således at småbørnsforældre har mulighed for at have de yngste tæt på, mens teenageren kan trække sig tilbage i sin egen afdeling. Der hersker generelt en behagelig atmosfære med et fantastisk lysindfald takket være de store vinduespartier med vue til den smukke have med ældre beplantning, der blot bliver flottere, efterhånden som årstiderne skifter. Her føler I jer ugenerede og godt tilpas uden indkig, når I nyder sommeraftenerne på den solrige, overdækkede terrasse samt endnu en fliseterrassemiljø, der begge tilgås via to separate udgange fra boligen.

I bosætter jer i et attraktivt og fredeligt kvarter tæt på skønne områder som eksempelvis Ravnholm Skov. Hverdagsplanlægningen går op i en højere enhed med gåafstand til Vangeboskolen, daginstitution, offentlig transport og indkøb, som alt sammen befinder sig indenfor en radius af kun 650 meter fra adressen. Pendleren har desuden let adgang til Helsingørmotorvejen og S-togsforbindelsen fra Holte St.Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.