Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01119
Kontant
11.200.000
Udbetaling
560.000
Brutto / netto
47.275 / 41.366
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1905
Energimærke
D
Boligareal
170 m2
Stuer/Vær./Etager
4/1/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.381 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.587 kr.

Gammel Kongevej 148, 1. TV.
1850 Frederiksberg C

Sublim
herskabs-
lejlighed

I hjertet af Frederiksberg C møder I denne pragtfulde herskabslejlighed, hvor tidløs elegance er smukt kombineret med moderne komfort. Jeres nye hjem på Gammel Kongevej 148 er placeret perfekt i forhold til hverdagens fornødenheder og fornøjelser, ligesom I er tæt på Frederiksberg Allé og Værnedamsvejs udvalg af specialbutikker og spisesteder. Samtidig kan I nyde en frisk løbetur i Frederiksberg Have og langs søerne.Lejligheden befinder sig på første sal af en klassisk ejendom fra 1905 med nyt tag.

Allerede fra I træder ind over dørtærsklen, fornemmer I den indbydende stemning og de flotte istandsættelser takket være totalrenoveringen i perioden 2016-2017. Alle tiltag er udført med nænsom respekt for de originale detaljer og uden at gå på kompromis med kvalitetsmaterialer. Blandt andet er der alarmsystem, Swedoor-døre med messinghåndtag fra Arne Jacobsen, Hudevad-radiatorer og gedigne forsatsrammer. I kan glæde jer til sildebensparketgulve i egetræ fra Hørning, der strækker sig overalt i lejligheden – dog med undtagelse af de to badeværelse, der gemmer på italienske gulvfliser med varme. Begge badeværelser er desuden beriget med Montana-interiør, Duravit-toiletter og alt i VOLA – heriblandt håndklædetørrer, sæbedispenser, armatur og brusehoved i det murede bruseafsnit med Unidrain.

Hjemmets oplagte samlingssted er i det hyggelige køkken-alrum, der byder på en god lofthøjde samt ornamenteret loftoptryk, stuklofter og rosetter, som tilføjer rummet masser af atmosfære. Det toneangivende Svane-køkken er en kombination af træ- og hvide elementer, der er grebsfrie og ledsaget af Corian-bordplader og integreret hvidevarer. Herfra kan I åbne op til den mindre altan, hvor morgenkaffen drikkes med udsyn til ejendommens gårdmiljø.Ved siden af venter den fantastiske stue, ligeledes prydet med oprindelige detaljer og med plads til bløde sofaer. Slutteligt finder I fire regulære værelser med karnapvinduer og en anvendelige entré til overtøj og sko.Denne gennemførte lejlighed er bestemt et besøg værd for den kræsne, bevidste køber.