Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNF01120
Kontant
4.295.000
Udbetaling
215.000
Brutto / netto
18.180 / 15.779
Boligtype
Ideel anpart
Opført
1925
Ombygget
1954
Energimærke
D
Boligareal
90 m2
Kælder
90 m2
Grundareal
736 m2
Stuer/Vær./Etager
2/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
3.275 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.062 kr.

Valby Langgade 219A, 1.
2500 Valby

VILLA-
LEJLIGHED
M.GARAGE

Nu byder vi velkommen til et fantastisk dejligt levested! Her får I ikke alene en flot og atmosfærefyldt bolig i en velholdt villa. Haven er et rum i sig selv, med skønt orangeri, toprenoveret egen stor garagebygning, fælles garage og kælder.

Beliggenheden er rolig, i godt kvarter i den stille ende af Valby Langgade, tæt på S-togsstation, samt i øvrigt kun ca. 5 km. til Indre By! Og Valbys ualmindeligt hyggelige centrum ligger en gåtur væk.

Boligen fremstår flot og velrenoveret med gennemgående detaljer som lyse plankegulve, messing kontakter, messing armaturer i køkken og bad samt messing greb på alle døre. Fra egen hoveddør er der direkte adg. til kælder, samt opgang til boligen.køkken i halvåben forbindelse til spisestuen, hvorfra der er adgang til stor altan, og hvor en smuk, lukket kamin pryder i det ene hjørne. Flot badeværelse, 2 flotte stuer ensuite, soveværelse samt værelse. Til denne bolig hører nyrenoveret 40 m2 tilbygning m. fjernvarme., god isolering og elport. Der er erhvervsstatus på denne, og dermed er mulighederne for at rykke kontor/lager/klinikken hjem, en mulighed. Kan også bruges til gildestue m.m. Der er stor fællesgarage (pt. bruges som udhus) samt den skønne have m. lille orangeri (ej godk. hos kommunen). Den fælles kælder er super anvendelig m. bl.a. vaskerum og toilet. Derudover har sælger lille vinrum samt kælderrum. Stort uudnyttet loftsrum. Kort sagt en bolig med ualmindelig gode faciliteter, og alt fremtræder vedligeholdt og passet.