Nyhed

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01919
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
31.714 / 27.768
Boligtype
Halvt dobbelthus
Opført
1931
Energimærke
D
Boligareal
178 m2
Kælder
95 m2
Grundareal
575 m2
Stuer/Vær./Etager
2/4/2
Ejerudgift pr. mdr.
5.280 kr.
Forbrug pr. mdr.
2.197 kr.

Fragariavej 3
2900 Hellerup

LÆKKER
VILLA I
HELLERUP

Drømmer I om at bo i Københavns forhave i de mondæne, rolige og hyggelige omgivelser, som Hellerup kan tilbyde? Så har vi et lækkert arkitekttegnet byhus i moderne funkisstil klart til jer! Velkommen til Fragariavej 3 –som kan bryste sig af, at her engang lå Danmarks største jordbærgartneri, hvilket også er årsag til navnet, som betyder jordbær på latin. Det er dog længe lukket og slukket, men til gengæld emmer området stadig af den idyl, vi forbinder med friskplukkede jordbær. I får nemlig nem adgang til både skov og strand, og samtidig et godt udvalg af offentlige transportmidler mod Indre By og Kastrup lufthavn. Nærområdet byder desuden på alt fra skoler til fritidsaktiviteter til store og små. Arkitekten, der har ført pennen ved boligens tilblivelse, har selv boet i huset, og mange af de originale materialer er velbevaret under den renovering, som ejendommen for nyligt har gennemgået.

Gennem hele boligen finder I en rød tråd i indretningen, hvor visionen synes at være æstetisk smukke løsninger med respekt for fortiden. Hjemmet breder sig over 178 kvadratmeter fordelt på to plan med en kælder. På førstesalen finder I fire gode soveværelser, det ene med adgang til den skønne balkon, som har kig over den billedsmukke have. Værelserne har et strømlinet og beroligende udtryk med gulve og vægge i en grå nuance. Etagen byder desuden på et velindrettet badeværelse med en muret bruseniche og loftspots.I stueplan kan I tilberede middagen i det charmerende køkken, der er indrettet med gråt interiør og et touch af sydlige himmelstrøg i form af den flotte vægbeklædning. Køkkenet er udskiftet i 2015, og her får I en moderne løsning med induktionskogeplader samt en indbygget ovn med pyrolyse og mikrobølgeovn. I stuerne er gulvet sirligt lagt i sildebensmønster, som sammen med franske døre, høje vinduer og hjørnepejsen giver en herskabelig atmosfære. I kælderen gemmer der sig to disponible rum samt endnu et badeværelse med samme graciøse, stilrene indretning som det på førstesalen.

Haven er ugeneret og minder om en mindre park med veltrimmede beplantninger og en flisebelagt, sydvendt terrasse, hvor I kan nyde de lange sommeraftener. Den specialkonstruerede trappe i rustfrit stål, som fører fra huset ned i haven er et perfekt match til omgivelserne. I får desuden en garage, og det bør nævnes, der er god mulighed for parkering ved boligen.