Åbent hus: 16/6 kl. 13:00-13:30

Sagsdata

Sagsnr.
JNL01575
Kontant
6.750.000
Udbetaling
340.000
Brutto / netto
27.511 / 24.317
Boligtype
Villa
Opført
1962
Ombygget
2009
Energimærke
D
Boligareal
203 m2
Grundareal
861 m2
Stuer/Vær./Etager
1/6/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.130 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.709 kr.

Kulsviervænget 17
2800 Kongens Lyngby

BØRNE
VENLIGT
OMRÅDE

Med en beliggenhed for enden af en lukket vej, i ét af Lyngbys mest fredelige kvarterer, hvor børnene trygt kan lege og naboerne ofte mødes, finder I denne lækre villa, der byder sig til med en veldisponeret ruminddeling og en stilren æstetik. Arkitekturens funktionelle design udgøres af et fladt tag og symmetriske former. Murstensfacaden er flere steder beklædt med cedertræ, der kun brydes af de lange, sammenhængende glaspartier, som indenfor sikrer et eminent lysindfald boligen igennem.

Den modernistiske stil videreføres i den fleksible indretning, der med sine åbne rum passer perfekt til den moderne livsstil – her er tilmed plads til den helt store familie med fem værelser og et køkken-alrum, centreret i midten af hjemmet. Huset er filtset i 2017, og her blev de gennemgående trægulve også afhøvlet og hvidlakeret, så de understreger den lyse atmosfære. 203 kvadratmeter fordeles ideelt over ét plan med regulære rum, der fremstår yderst indretningsvenlige. Fra entréen kan I tilgå det samlede soveafsnit, som rummer fire af værelserne samt to badeværelser med gulvvarme. I køkken-alrummet får I plads til at samles over madlavningen, som Svane-køkkenet giver gode betingelser for.

Tilstødende køkkenet finder I et bryggers med særskilt indgang, mens der til den anden side ligger en pragtfuld vinkelstue med en charmerende brændeovn og udgang til den sydvendte fliseterrasse, som tilbyder et overblik over havens grønne områder. I kan endvidere træde ud på terrassen fra det femte værelse, der forbindes med stuen via en fransk dør. Den rolige adresse huser mange børnefamilier, og det er forståeligt hvorfor med gåafstand til både skole, indkøb og daginstitution. Samtidig er I tæt på Nordsjællands fantastiske natur ved Borrebakken, Mølleåen og Dyrehaven, mens en kort cykeltur fører jer til Lyngbys hyggelige byliv. Endelig er der let tilgang til motorvejen. Ring for en fremvisning.