Åbent hus: 16/6 kl. 13:15-13:35

Sagsdata

Sagsnr.
JNC01929
Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Brutto / netto
30.769 / 27.362
Boligtype
Ejerlejlighed
Opført
1897
Energimærke
D
Boligareal
202 m2
Kælder
196 m2
Stuer/Vær./Etager
4/2/1
Ejerudgift pr. mdr.
4.976 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.592 kr.

Fredensvej 44, ST.
2920 Charlottenlund

LÆKKER &
SJÆLDENT
UDBUDT

I finder ikke mange boliger som denne seksværelses lejlighed i hjertet af Charlottenlund – med fire store, vestvendte stuer en suite, som alle har mere end tre meter op til loftet og hver sin specifikke, detaljerede stuk. Da de to hjørnestuer let kan benyttes som værelser uden gennemgang er indretningsmulighederne utallige, og samtidig får I direkte udgang til en flot, parklignende fælleshave med tre terrasser og en stor swimmingpool.

Der er tale om en høj, ugeneret stuelejlighed, som ligger i en smukt ornamenteret rødstensejendom fra 1897. Fra boligen er der nem adgang til kælderen, hvor I får to store, disponible rum til opbevaring, ligesom tøjvasken kan klares i det fælles vaskerum. Med til boligen hører ligeledes en garage på 41 kvadratmeter. Ejerforeningen er desuden funktionel og velstruktureret. Ejendommen har fået nye sålbænke i 2016, lejligheden har fået nyt varmeanlæg i 2019, og der er altid sol, læ og siddeplads på en af havens skønne terrasser.

Indenfor får I glæde af massive trægulve i hele lejligheden på nær i det lækre, rummelige badeværelse, som blev renoveret i 2013 med blandt andet et fritstående badekar og et snedkerlavet badeværelsesmøbel. Her udgøres gulvet af sort-hvide fliser i et flot ternet mønster. Materialerne er fra Aquadomo i Hellerup. Også køkkenet er stort, rummeligt og lyst med en praktisk kogeø, gennemgående hvide elementer og elegante Corian-bordplader. Her kan I lave mad med kig til den frodige have og swimmingpoolen. Fra adressen er der få hundrede meter til både Ordrup Skole og Ordrup Gymnasium, ligesom I hurtigt kan spadsere til de lækre indkøbsmuligheder på Jægersborg Alle. Og også I weekenden er beliggenheden praktisk. På godt fem minutter kan I cykle til Dyrehaven, og på ti minutter i cykelsadlen kan I nå Øresund og Charlottenlund Strandpark. Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Fredensvej 44!