Sagsdata

Sagsnr.
JNF01135
Kontant
10.995.000
Udbetaling
550.000
Brutto / netto
44.532 / 39.566
Boligtype
Villa
Opført
1904
Energimærke
D
Boligareal
152 m2
Kælder
80 m2
Grundareal
487 m2
Stuer/Vær./Etager
3/3/3
Ejerudgift pr. mdr.
6.691 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.723 kr.

Tesdorpfsvej 77
2000 Frederiksberg

KLASSISK
SMUKT&
ELEGANT

På en stille, privat fællesvej i 5. juni plads kvarteret med vejbump og gamle vejsidetræer finder I denne smukke patriciervilla, som er nænsomt renoveret i ejendommens oprindelige stil. Huset præsenterer sig med et stærkt herskabeligt præg og giver lyse og luftige rammer med en fuld første sal uden skråvægge og med en god, høj kælder. Derudover får I glæde af en gammel, ugeneret have med frugttræer, solterrasser og en sydlandsk atmosfære i sommermånederne med en blomstrende blåregn og syren. Der er tale om hvidpudset villa fra 1904 med mansardtag, sortglasserede teglsten og 152 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan plus yderligere 80 kvadratmeter i den tørre og lyse kælder, som har egen indgang. Dertil kommer en garage på 19 kvadratmeter samt et redskabsrum i haven.

Alt fremstår flot og velholdt. Indenfor de seneste ti år er der lavet nyt tag på både hus og garage. Boligen har mange charmerende detaljer som massive plankegulve, stuk, rosetter, radiatorskjulere og fyldningsdøre samt franske døre. Det samme gælder for de to lækre badeværelser og det indbydende kvalitetskøkken. Stueetagen er indrettet med et fantastisk, lyst opholdsmiljø med køkken og to højloftede stuer en suite, som har kakkelovn og et bredt vinduesparti med et smukt kig til den frodige have mod syd. På førstesalen ligger tre værelser. Og så finder I også et godt, disponibelt og meget anvendeligt rum i kælderen med trægulv og højt til loftet.

I kommer til at bo i et fredeligt og trygt villakvarter på Frederiksberg, tæt på metroen og flere gode skoler samt ny svømmehal. Fra adressen kan I ligeledes spadsere til indkøb og daginstitutioner, mens en cykeltur til Rådhuspladsen tager godt et kvarter.