Sagsdata

Sagsnr.
JN07737
Kontant
4.995.000
Udbetaling
250.000
Brutto / netto
20.297 / 18.055
Boligtype
Villa
Opført
1977
Energimærke
C
Boligareal
173 m2
Grundareal
1.000 m2
Stuer/Vær./Etager
1/4/1
Ejerudgift pr. mdr.
6.070 kr.
Forbrug pr. mdr.
1.228 kr.

Vejdammen 79
2840 Holte

PLADS
TIL HELE
FAMILIEN

Nu udbydes spændende villa med sauna og perfekt placering tæt på Vedbæk strand. Er det jer, som skal bo naturskønt for enden af en rolig villavej? Her på Vejdammen 79 i Holte, kommer I til at bo ved en plantage med æbletræer, brombærbuske og græssende får, og I får altså en god portion idyl lige udenfor hoveddøren. Både Vedbæk strand og Trørød skoven finder I også i nærområdet, og golfkøllerne kan I svinge i den nærliggende Søllerød Golfklub. Når børnene skal i skole kan de benytte af et trygt stisystem, og området byder i øvrigt også på en børnehave.

Gulstensvillaen fra 1977 tager sig pænt ud allerede udefra, hvor den flankeres af farverige beplantninger i forhaven. Den er opført i et plan og breder sig over 173 kvadratmeter. Spisestuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her får I et moderne HTH-køkken, som er tilføjet boligen i 2015. Interiøret er hvidt, minimalistisk og med en lækker kogeø, som er toppet af en bordplade i massiv mahogni. I pejsestuen skaber stengulvet og den hyggelige pejs en helt særlig atmosfære, mens lækre loftspots og et bredt glasparti bidrager til et lyst og indbydende udtryk. Boligen gemmer på fire værelser, som er inddelt i en forældre- og børneafdeling.

De tre børneværelser har praktiske, indbyggede skabe. Yderligere gemmer huset på to badeværelser og en skøn sauna. I får en dejlig ugeneret have med en fliseterrasse og en el-markise, som kan dække halvdelen af terrassen. I haven er et redskabsskur, og ved boligen en carport samt et cykelskur. Det er værd at nævne, at boligens gavle og udhæng er malet med træbeskyttelse i 2018, ligesom plankeværket mod genboen har fået en tur med penslen. Er det jer, som skal bo i disse dejlige omgivelser? Book en fremvisning!